GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
dobre stare sedamdesete

Šik šetnja Londonom: Supruga Robbieja Williamsa ima najljepše jesensko odijelo od baršuna

Šik odijelo od baršuna u opojnoj boji smaragda nije prošlo nezamijećeno na ulicama Londona, a nosila ga je - Ayda Field, supruga glazbenika Robbieja Williamsa i voditeljica TV showa Loose Women.

Dobre stare sedamdesete u obliku odijela sa širokim, lepršavim hlačama, i to u izvedbi od smaragdno zelenog baršuna, oživjela je na ulicama Londona 40-godišnja Ayda Fields koja se upravo vratila s porodiljnog dopusta. Treće dijete je u braku s pjevačem Robbiejem Williamsom putem surogat majke dobila prošle godine u rujnu te iskoristila punih nešto više od godinu dana.

U odličnoj se formi vratila na voditeljsko mjesto u britanskom showu "Loose Women", a paparazzima nije promakla dok je dolazila u studio.

Njezino odijelo, čiji retro štih naglašavaju i jastučići na ramenima, dolazi iz kuće Temperley London i košta oko 11.400 kuna, a Ayda je dobro promišljala i o ostatku stajlinga. Ispod sakoa nosila je šarenu košulju koja se kopča do grla, a oko vrata dolazi i crna špaga od baršuna koja se veže u mašnu. U ruci je voditeljica, koja je uz supruga svojedobno bila i u žiriju britanskog showa "X factor", držala kofer-torbu boje devine dlake, te je nosila crne glomazne cipele na platformu i visoku petu.

30 October 2019.

The London ITV Studios, White City, London.

Seen outside the studios today, Asda Field, Image: 479924269, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

30 October 2019.

The London ITV Studios, White City, London.

Seen outside the studios today, Asda Field, Image: 479924346, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Linker
15. travanj 2024 05:18