Birani detalji

Šik na plaži: Raquel Mauri pokazala kako ostati elegantna u kostimu koji ne stoji svakome tako dobro

Supruga našeg poznatog nogometaša zablistala je na odmoru uz more i pokazala neke neizostavne trendove koji nas očekuju ovog ljeta.

Supruga našeg donedavnog reprezentativca Ivana Rakitića pokazala je kako uživa na obali mora, a ono čime je Raquel Mauri posebno očarala svoje pratitelje su nepogrešive ljetne kombinacije.

Najjednostavnija rješenja su i najefektnija - tako je Raquel zanimljiv jednodijelni crni kupaći kostim 'pretvorila' u kombinaciju koja se može nositi i izvan plaže. Kratke hlačice od trapera, koje izgledaju kao izrezane hlače savršena su nadopuna i kontrapunkt elegantnom kostimu.

Poseban detalj je uski kožni remen s Chanel logom koji je savršeno 'povezao' ta dva komada. Atraktivan kostim, mora se priznati, ne bi tako dobro stajao svakoj ženi, zbog dubokog V-izreza.

Čitajte i: ‘Pomaknute‘ traperice i natikače koje izgledaju poput papuča: Jedna od najtrendi Hrvatica opet briljira!

Pomno birani detalji

Raquel je ovu kombinaciju podcrtala brižljivo biranim detaljima - crnom maramom elegantno je povezala kosu, bijelim sunčanim naočalama zaklonila je oči od sunca, a Chanel naušnice savršeno su se uklopile u ovu ljetnu sliku.

Ovom odličnom kombinacijom Raquel se čak dva puta pohvalila na Instagramu, a tko joj to može zamjeriti.

Kasnije je pokazala kako se savršeno odjenuti za šetnju ili večeru uz more. U romantičnoj svijetloj haljini s cvjetnim uzorkom, izrađenoj od stretch materijala, koja joj je savršeno istaknula figuru. Raquel zna da s ovakvim komadom odjeće ne treba pretjerivati s dodacima. Na jednostavno isfeniranu kosu, uz minimalnu šminku nije bio potreban nikakav napadan nakit. Sa sobom je imala smo osobnu torbicu koju prepoznatljive Louis Vuitton marke koju je prebacila preko tijela.

Linker
18. travanj 2024 06:06