isti ukus splićanki

Severinu i Iris Livaju osvojio isti kaput s trendi uzorkom, našli smo ga na sniženju

Modno osvještene Splićanke odlučile su se za upečatljivi, no istovremeno i klasični kaput s potpisom danske modne kuće Rotate.

Bezvremenski pepito uzorak jedan je od istaknutijih trendova ove sezone, što nije promaklo ni dvjema poznatim Splićankama - Iris Livaji i Severini. Supruga našeg nogometnog reprezentativca Marka Livaje i estradna diva svoje su zimske kombinacije upotpunile stylish kaputima s popularnim crno-bijelim geometrijskim printom, a riječ je o modelu s potpisom danske modne kuće Rotate.

image

Iris na dočeku Vatrenih

JAKOV PRKIC CROPIX
image

Marko i Iris Livaja

JAKOV PRKIC CROPIX

Iris je u ovom upečatljivom, a opet klasičnom dugačkom kaputu u prosincu privlačila pozornost na dočeku Vatrenih u Splitu. Uparila ga je s pripadajućim hlačama s pepito uzorkom, jednostavnom crnom dolčevitom te kožnom Chanelovom torbicom.

Akromatske palete boja držala se i Severina, koja je u identičnom kaputu ove nedjelje prošetala Splitom. "Nedjeljarenje", poručila je kratko uz fotografiju na kojoj pozira nasmiješena u pepito kaputu i crnoj dugoj haljini. Dašak mladenačkog, edgy "štiha" ovoj su elegantnoj kombinaciji dodale robusne kožne čizme, a Seve je look zaokružila zanimljivom torbom modne kuće Saint Laurent.

image

ROTATE pepito kaput

FARFETCH

Ako je trendi Rotate kaput i vama zapeo za oko, imamo odlične vijesti. Na prodajnoj platformi Farfetch ovaj je model trenutačno na popustu, te je njegova cijena s 968 € (7293.4 kn) snižena na 679 € (5115.93 kn).

Linker
16. travanj 2024 17:20