CFDA Awards

Sestre Kardashian-Jenner na bijelom tepihu: Najviše pažnje privukla inovatorica godine Kim

Članice najpopularnije obitelji u Los Angelesu došle su na dodjelu modnih nagrada u osebujnim modnim izdanjima. Svaka je privlačila pažnju na svoj način, a jedna od njih je čak osvojila i nagradu.

Na jučerašnjoj dodjeli prestižnih modnih nagrada CFDA Awards u New Yorku okupile su se sestre iz klana Kardashian-Jenner te su kao i uvijek privlačile najviše pažnje. Srebrni kipić za inovatora godine za svoju modnu marku Skims dobila je Kim Kardashian koja je na "bijeli tepih" zakoračila u neobičnom "plastičnom" izdanju.

image

Kim Kardashian

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Crnu PVC haljinu bez naramenica potpisuje slavni talijanski duo Dolce & Gabbana, a Kim ga je nosila na komad rublja iz vlastite kolekcije. U look je uparila i prozirne gležnjače, a make-up joj je bio vrlo svjež i jednostavan. Zalizana frizura odlično je išla uz PVC haljinu.

image

Khloe Kardashian i Kim Kardashian

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na poziranju fotografima pridružila joj se sestra Khloe u uskoj metalik haljini dizajnera LaQuan Smith s prorezom na sredini i dugačkim šlepom. Sestre su prvo pozirale odvojeno, a onda su stale jedna do druge, čavrljale i smijale se.

image

Kim je dobila srebrni kipić za najboljeg inovatora za svoj brend Skims.

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Na event je stigla i Kylie Jenner s majkom Kris. Dok je mama nosila jednostavnu zatvorenu haljinu u kombinaciji sa statement naušnicama i torbicom, Kylie je nosila haljinu na jedno rame sastavljenu od namreškanog gornjeg dijela i baršunaste crne suknje s dubokim prorezom.

image

Kylie Jenner i Kris Jenner

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jednostavne crne cipele izbalansirale su look beauty mogulice koja nije htjela proći nezapaženo pa je i od frizure napravila senzaciju u obliku bogate punđe s nekoliko pramenova zalizanih uz glavu.

image

Kendall Jenner

ANDREA RENAULT/AFP/PROFIMEDIA

Manekenka Kendall Jenner odlučila se za vrlo jednostavan look - bijelu šljokičastu haljinu s dubokim dekolteom i minimalističke sandale. Izgledala je mladenački i svježe, iako ne bismo mogli reći da se nešto previše potrudila oko frizure.

Linker
14. travanj 2024 15:33