Photographer Group / Splash News
traper na traper i skupi dodatak

Samo jedan komad iz ovog jednostavnog looka košta više od 30 tisuća kuna

Dva traper komada u istom outfitu donedavno su bila poprilično nepoželjna, ali s velikim povratkom modnih trendova iz devedesetih vratila se i ta denim kombinacija koju sve češće možemo vidjeti na ulicama modnih prijestolnica.

Posljednja koja je isfurala traper na traper je američki model Hailey Baldwin (21): ona je postigla šik efekt zahvaljujući detaljima u crvenoj boji, ali potrudila se da cijeli look izgleda čim jednostavnije. Obična bijela majica "razbijala" je plavetnilo traper jakne i suknje iz kolekcije brenda Adidas koju je dizajnirala Daniëlle Cathari i ponudila komade koji vraćaju u devedesete te se poigrala s tri paralelne crte po kojima je Adidas Originals prepoznatljiv.

Photographer Group / Splash News

Kombinaciji su bjelinu dodale i tenisice, a iako je svaki komad na njoj izgledao kao da ga je "izvukla" iz nekog od high street brendova, njezina crvena torbica pravi je luksuz. Radi se o modelu iz limitirane kolekcije luksuzne kuće Louis Vuitton i američkog brenda Supreme koja je brzo razgrabljena, a komadi se danas preprodaju po poprilično visokim cijenama pa je za takvu torbicu potrebno izdvojiti gotovo 33 tisuće kuna.

Photographer Group / Splash News

Linker
25. rujan 2022 00:05