Pravi ‘wow‘ efekt!

Sama na špici! Tia Mamić u najboljim proljetnim komadima koje smo u zadnje vrijeme vidjeli

S dolaskom proljeća volimo nositi odjeću upečatljivih boja i uzoraka koje obožava i poznata poduzetnica. Njezin look pravo je osvježenje u centru Zagreba.

Poznata dama koja na špici nikada ne razočara u modnom smislu, definitivno je ekonomistica i poduzetnica Tia Mamić. Jedna od osnivačica brenda Bela Glow glavnim gradom je prošetala u komadima nesvakidašnjeg dizajna. Komplet od košulje i širokih lepršavih hlača teško je ne zamijetiti jer u oči upada zbog neobičnog apstraktnog uzorka.

image
Košulja i hlače s neobičnim uzorkom uvijek su dobar izbor za razne prilike.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Tia Mamić odlično nosi luksuznu trenirku s potpisom brenda Izabel Kovačić

Kombinacija čak nekoliko živih boja, ali i ne-boja poput crne i bijele, savršena je za proljeće i ljeto jer djeluje veselo i razigrano, a opet dovoljno elegantno pa je ovaj komplet savršen i za posao, ali i kavu u gradu.

Hlače širokog kroja nose se i dalje, a posebno dobro izgledaju na cipele s visokim potpeticama. Tia je uz komplet obula upravo takav model u neutralnoj boji bijele kave. Neizostavne su bile sunčane naočale s velikim okvirima u smeđoj boji, kao i zlatne Chanel naušnice koje su se odlično uklopile u cijeli look.

image
Široke lepršave nogavice jedan su od hitova posljednjih sezona.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Tia Mamić o braku i susretu bivšeg i sadašnjeg supruga: ‘Nisam se planirala zaljubiti, ali dogodilo se‘

Pokćerka političara i ekonomista Ljube Jurčića i supruga Marija Mamića ne krije da voli luksuzne krpice pa svoje lookove često dijeli i na svom Instagram profilu. Osim toga, njezina kozmetika Bela Glow namijenjena je damama koje vole naglasiti preplanulu boju divnim sjajem, za što su zaslužni brončani pigmenti i hidratantni losioni sa sjajnim česticama s potpisom Tije Mamić i njezine poslovne partnerice Lade Mitrašinović.

Linker
18. travanj 2024 01:47