ana gruica
 Instagram
ljubiteljica dizajnerskih komada

Sa skupocjenom torbicom Ana Gruica okreće glave i po New Yorku

Ana Gruica Uglešić napustila je Hrvatsku i uputila se preko oceana u Ameriku. Sa svojim pratiteljima je podijelila trenutke putovanja na kojem itekako uživa.

Splitska glumica i fitness trenerica zamijenila je naše prostore velikim New Yorkom gdje se vrlo dobro uklopila. Poznata po zanimljivom modnom stilu, Gruica je složila odlične street style outfite kojim se pohvalila i na Instagramu. Pokazala nam je kako uz iste modne dodatke složiti dva stilski potpuno različita stajlinga, a pratiteljice su joj u komentarima ostavile pohvale za stil.

Suknje i haljine već su sada sasvim normalna pojava u kombinaciji sa sportskim komadima pa je bivša miss uz sivu suknju midi dužine i sako kariranog uzorka nosila crne Adidas tenisice koje su postale gotovo obvezni dio svake sportske kombinacije ulične mode.

S prohladnim vremenom u New Yorku bori se pomoću velikog šala sličnog uzorka kao i sako, a šešir i šal i sunčane naočale kao modni dodaci ostali su u drugom planu zbog torbice koja je ipak glavni adut ove kombinacije. Riječ je o shopper torbici modne kuće Balenciaga koju si ne može priuštiti svatko - za ovakav model valja izdvojiti 1330 eura što iznosi gotovo 10 tisuća kuna.

Uz ovu damsku kombinaciju koju je začinila casual modnim dodacima, Ana je pozirala u još jednom stajlingu, ovoga puta u sportskom štihu. Ostala je u sivoj paleti boja pa je uz iste tenisice i torbicu nosila gornji i donji dio sportske trenirke. Damske naočale sada je zamijenila trendi modelom minijaturnih mačkastih okvira za kojima lude sve trendseterice.

Farfetch
Balenciaga, 1,330 €

Linker
18. travanj 2024 03:07