Instagram
Slatka kombinacija

Rozgine 'ružne' tenisice idu uz sve: Popularna Splićanka pokazala je svoj novi par koji samo na prvi pogled izgleda dosadno

Jelena Rozga slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a taj je status stekla s razlogom, vrlo često ne može odoljeti najrazvikanijim komadima modnih kuća koje vrlo lako kombinira s bogatim ostatkom garderobe.

Popularna pjevačica Jelena Rozge koju znamo po njezinim glamuroznim izdanjima, u slobodno vrijeme bira nositi tenisice i voli furati sportski đir.

Omiljena pjevačica hitova "Razmažena", "Moderna žena" i "Kraljica" u modnom smislu s lakoćom utjelovljuje sva tri naslova.

U svom cipelaru ima nekoliko tenisica kuće Balenciaga koje su omiljeni izbor modnih trendseterica diljem svijeta.

Njezine nove tenisice crne su boje, a stoje više od 5 tisuća kuna. Kako su bazične i jednostavne, pjevačica ih može uskladiti s hlačama ili suknjom. Ovoga puta ih je uskladila s crnim skinny trapericama, bijelom vezenom vestom i bež balonerom, te torbicom iste modne marke.

Jelena jednostavno ne može odoljeti torbicama i tenisicama poznate marke. U nekoliko navrata nosila je torbicu s koje vrište bijele slova - logotip modne kuće Balenciaga.

Njezin novi ulov ima smiješne nadimke poput "ružne" ili "tatine" tenisice jako se lako uklapaju u njezine modne kombinacije.

promo ssence

42-godišnja pjevačica jednostavno im ne može im odoljeti, a u njima se najbolje odmara od vrtoglavih štikli koje nosi dok nastupa, a već smo je vidjeli u sličnim modelima.

Linker
14. travanj 2024 07:26