Mistična mladenka?

Rita Ora vratila se u kišni London i oduševila outfitom sa samo nekoliko klasičnih komada

Glazbenica je u svom Londonu kišni dan iskoristila za odrađivanje brojnih sastanaka, za tu se priliku i vremenske uvjete odlično odjenula.

Svakim svojim pojavljivanjem u javnosti pjevačica Rita Ora izaziva posebnu pažnju, zato što mnogi znatiželjno gledaju ima li na ruci vjenčani prsten ili ne. Bilo je tako i ovih dana u Londonu, kada je glazbenica izašla u centar grada po teškoj kiši radi obavljanja poslovnih sastanaka. Nakon što su krenula šuškanja da su se ona i njen partner novozelandski redatelj Taika Waititi vjenčali u tajnoj ceremoniji, njihovo se pojavljivanje u javnosti promatra do najsitnijeg detalja.

image

Rita Ora viđena u Londonu

RAW IMAGE LTD/ THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Rita je u svojoj šetnji Londonom držala veliki kišobran, kako bi pokrila svoje prepoznatljive platinaste valove na kosi kao i ostatak odličnog outfita idealnog za rane jesenske dane. Na desnoj ruci vidljiv je prsten, no nije sigurno je li to vjenčani.

U skladu s turobnim vremenom i Ora je odjenula tamne komade - ultrakratku haljinicu koja izgleda kao pripijeni kardigan na kopčanje, kombinirala je tamnim čarapama i statement čizmama.

image

Odlične čizme na visoku petu

RAW IMAGE LTD/ THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Odličan komad obuće također je u tamnoj boji, izrađen je od lakiranog materijala, u potpunosti prekriva listove jer seže do koljena, a eleganciju mu daje visoka peta i zašiljeni vrh.

Rita je na sve prebacila klasičnu crnu Chanelovu Crossbody torbu koja je osim svoje praktičnosti poslužila i kao dodatni detalj ovom minimalističkom outfitu. Poput prave zvijezde ni teški oblaci nisu je spriječili da cijeli izgled začini crnim sunčanim naočalama

image

Klasična Chanelova torba odlično se uklopila

RAW IMAGE LTD/ THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
10. travanj 2024 11:42