Davor Matota / Hanza Media
Stilska inspiracija

Pun pogodak domaće glumice: Kimono i šešir za šik šetnju gradom

Njezino je ljeto radno - glumica se nalazi u rodnom Zagrebu gdje je započelo snimanje treće sezone jedne od najuspješnijih hrvatskih serija "Počivali u miru".

35-godišnja glumica vratila se u Zagreb kako bi na setu treće sezone serije ponovno oživotvorila novinarku Luciju Car koja ovog puta razotkriva sumnjive smrti zlatne mladeži. A prije toga je Judita Franković uživala i radila na našoj obali. Naime, na Pulskom filmskom festivalu održana je premijera filma "Fuck Off I Love You" u kojem glumi, a nedugo nakon toga pojavila se na Šibenik Dance Festivalu na kojem je igrala u plesnoj predstavi "Room No. 7" koju potpisuje i kao autorica.

Spica / Zagreb 22.07.2017. / foto: Davor Matota / Judita Frankovic
Davor Matota / Hanza Media

Pauze između snimanja krati šetnjama gradom, a pritom izgleda veoma šik. Glumica svjetlije puti zna koliko je bitno zaštiti se od sunca i u gradu pa je na glavi nosila slamnati šeširić. Modna kombinacija elegantne glumice koja plijeni poglede svojim stilom i ovog je puta bila pun pogodak. Trendi haljinu nalik kimonu s cvjetnim uzorkom stegnula je u struku s tankim remenčićem, a pažnju su privlačile i neobične naušnice skulpturalnog oblika.

Zagrebačka glumica poznata je po svojem retro stilu, no sjajno nosi i trendove. Čini se kako su joj se ovosezonski - s orijentalnim predznakom - posebno svidjeli jer se i u Šibeniku pojavila u kimono haljini s printom ptica. Pronašli smo tri slična komada u kojima možete izgledati šik baš poput Judite Franković.

zara.com
Kimono haljina Zara (299,90 kn)

mango.com
Geometrijske naušnice Mango (69,90 kn)

pullandbear.com
Slamnati šešir Pull&Bear (99,90 kn)

Linker
20. travanj 2024 07:03