Stilska inspiracija

Prva dama sa stilom: Sanja Musić Milanović sjajnim odabirom stajlinga ponovno pokazala da elegancija nikada ne izlazi iz mode

Stil supruge Zorana Milanovića jednostavan je, ali uvijek damski, ženstven i odmjeren, fokusiran na klasične komade, upečatljive boje ili divne komade nakita. Na eventu u središtu Zagreba istaknula se svilenim komadom koji je uvijek odličan odabir za razne prilike.

Prva dama Republike Hrvatske Sanja Musić Milanović nije propustila predstavljanje najnovije kolekcije nakita Nenada Sovilja, a sve oči su, osim u nakit, bile uprte upravo u nju. Poznato je da supruga predsjednika Zorana Milanovića, profesorica na zagrebačkom Medicinskom fakultetu i voditeljica Službe za promicanje zdravlja, obožava nakit pa nije čudo da je nazočila ovom događaju, a na terasu zagrebačkog hotela Esplanade pojavila se elegantna kao i uvijek.

Pažnju je privlačila svilenom košuljom u upečatljivoj boji petroleja koju je uskladila s tamnoplavom suknjom. Čini se da joj je kombinacija midi suknje s košuljom ili bluzom najdraža jer smo je posljednjih par puta vidjeli upravo u takvim komadima. Od nakita ovoga puta nije imala ništa, jedini ukras bio je crveni ruž koji joj odlično stoji od njega se ne odvaja.

image
MLADEN ŠARIĆ

Za druženje s predsjednikom Sjeverne Makedonije Stevom Pendarovskim i njegovom suprugom Elizabetom prošlog tjedna na Pantovčaku, Sanja se modno uskladila sa svojim suprugom Zoranom. U fokusu je ponovno bila njezina suknja i košulja, dok je Milanović uz klasično odijelo i košulju nosio kravatu iste boje kao suprugina suknja.

Čitajte i: Zanimljiva priča stoji iza ogrlice prve dame: ‘Sanja zna i može nositi tako zahtjevne komade nakita‘

Sanji i Zoranu odabir istih boja u odjevnim kombinacijama nije stran. U pobjedničkom stožeru nakon predsjedničkih izbora, Sanja je uz supruga stajala u crvenoj suknji, a iste je boje bila i njegova kravata.

image
Zoran Milanović primio u posjet predsjednika Republike Sjeverne Makedonije Stevu Pendarovskog.
DARKO TOMAS/CROPIX

No, na predstavljanju nakita Nenada Sovilja Sanja je došla sama. Osim nje, pojavila se i pjevačka legenda Gabi Novak koja je zablistala u dugoj cvjetnoj haljini.

image
Gabi Novak
MLADEN ŠARIć

Šesnaesta po redu Soviljeva kolekcija, pod nazivom 'Aleksandar', svojom formom veliča skupinu takvih jednih inteligentnih bića, papiga, i to onih prvih donesenih na europsko tlo, točnije u antičku Grčku, kao kolijevku demokratske tradicije utemeljene na ideji slobodnog pojedinca.

image
Nenad Sovilj
MLADEN ŠARIĆ

U kolekciji 'Aleksandar' dizajner Nenad Sovilj po prvi puta upotrebljava pravo perje egzotičnih ptica. Od materijala prisutni su još smola, zlato, srebro i razno drago kamenje koji, uz perje, kolekciju čine izrazito obojenom. Kolekcija se sastoji od raznih formi ogrlica, narukvica, medaljona, naušnica i prstenja.

image
Najnovija kolekcija nakita Nenad Sovilj 'Aleksandar'.
MLADEN ŠARIĆ
image
Najnovija kolekcija nakita Nenad Sovilj 'Aleksandar'.
MLADEN ŠARIĆ
image
U novoj kolekciji nakita Nenad Sovilj koristio je pravo perje egzotičnih ptica.
MLADEN ŠARIĆ
Linker
18. travanj 2024 21:30