Profimedia, Xposurephotos
LEŽERNO IZDANJE

Pronašla je idealan: Model traperica iz kojeg Sienna Miller ne izlazi

Njezine modne kombinacije s crvenog tepiha uvijek su besprijekorne, ali Sienna Miller (35) oduševljava i ležernim stajlingom: tri jednostavna komada osnova su njezinog outfita za svaki dan.

Engleska glumica je oduševila kritičare svojom ulogom u predstavi "Mačka na vrućem limenom krovu" u kultnom londonskom kazalištu Apollo. Na pozornici je utjelovila Maggie ("mačku" iz naslova), suprugu Bricka Pollitta koji provodi dane opijajući se, dok njezini neutaženi seksualni apetiti jačaju iz dana u dan. Na sceni je odjevena u elegantne i izazovne kreacije, ali Sienna Miller za dolazak i odlazak iz kazališta bira vrlo jednostavne kombinacije – potpuno drugačije od onog na što smo navikli.

Profimedia, Xposurephotos

Ulicama Londona engleska glumica najradije prošeće u omiljenim trapericama: svijetli jeans sa zavrnutim nogavicama odjevni je predmet koji je nosila nekolika dana za redom, uspješno ga kombinirajući s različitim komadima. Majica ili jednostavna košulja, crvene mokasinke brenda Guccci ili bijele tenisice Stan Smith te jedna od njezinih crnih torbi izmijenjivale su se u kombinacijama kojima je pokazala da je nekad najjednostavnije ujedno i najbolje – osobito kada je u pitanju moda.

Profimedia, Xposurephotos

Splash News

Mom fit traperice Pull&Bear (199,90 kn)

Traperice cigareta kroja Mango (129,90 kn)

Traperice visokog struka H&M (39,99€)

Linker
18. travanj 2024 17:06