Zasjenila i Tarika

Prije špice, u nabavku na Dolac: Lejla je bila glavna na tržnici, nikome nisu promakle njezine cool čizme

Išli oni na kavicu u centar grada ili po namirnice na plac, Lejla i Tarik Filipović trude se ostaviti najbolji dojam. Iako su bili modno usklađeni, svu pažnju je ipak privukla bivša misica i to neodoljivim izborom hit modnih komada.

Prije kavice na špici, poznati supružnici, glumac Tarik Filipović i bivša misica Lejla Filipović "zaletjeli" su se do najpoznatije zagrebačke tržnice - Dolca, u nabavku namirnica. Poznati par na sve strane je privlačio pažnju, no glave su se posebno okretale za Lejlom i njezinim odličnim stajlingom.

image
Modno usklađeni supružnici - slučajno ili namjerno?
MAJA JUROVIĆ

Svaki put kada se pojavi u javnosti, bivša misica ostavlja dojam vrlo njegovane žene koja brine o svom izgledu, a ni ovoga puta nije napravila iznimku. Neodoljivu prugastu dolčevitu kombinirala je s krznenom jaknicom s tri četvrt rukavima, trapericama koje se vežu u struku te najzanimljivijim komadom u cijelom outfitu - čizmama od brušene kože u kaubojskom stilu. Ovakve čizme naveliko su se nosile prošle jesenske sezone, a veliki hit su i ove.

Metalna "kapica" i simpatičan detalj na gležnju dali su Lejlinom looku miks buntovnosti i zaigranosti, a neizostavna je bila i smeđa kožnata torba.

Dok je birala tikvice za ručak, Tarik ju je strpljivo čekao, a čini se da se namjerno modno uskladio sa suprugom. Naime, i u njegovom stajlingu prevladavale su plava i smeđa boja, iako je njegova garderoba uvelike jednostavnija i klasičnija od one njegove supruge.

image
Dok je birala namirnice, Tarik ju je strpljivo čekao.
MAJA JUROVIĆ

Inače, Tarik i Lejla su već 13 godina u braku, a glumac je nedavno za magazin Gloria otkrio čime je svakodnevno osvaja i nakon svih tih godina: "Humorom. Ako se ne nasmijemo zajedno desetak puta dnevno, dan mi nije ispunjen". Ne sumnjamo da u njihovom braku ima puno smijeha i zabave te zajedničkih odlazaka na plac.

Čitajte i:

Samo ona može isfurati ovako nešto! U ‘pomaknuti‘ stajling Matije Vuice jednostavno se moralo gledati

Supruge rukometaša osvojile špicu: Šik izdanja upotpunile skupim dizajnerskim torbicama, koja ima bolju?

Koje boje, koji uzorci! Bivša misica bila je osvježenje na špici, a sve zbog idealne haljine

Linker
25. travanj 2024 01:16