Jackie Brown
HOLIVUDSKA LJEPOTICA

Prije samo nekoliko dana pokazala je zaručnički prsten, a sada je zablistala u vjenčanici

Jedna od miljenica Hollywooda ponovno je uspjela iznenaditi: zablistala je u jednostavnoj vjenčanici od čipke i tila.

Američka glumica Jennifer Lawrence (27) stigla je na premijeru dokumentarnog filma "Faces Places" spremna za udaju. Umjesto neke "normalne" haljine za crveni tepih, zvijezda filma "Mother!" odabrala je vjenčanicu – idealno za prekrasno vjenčanje u kasno ljeto. Elegantna bijela haljina dio je kolekcije vjenčanica brenda L Wells Bridal, a protkana je čipkastim detaljima i donjim dijelom od tila.

WEST HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 11:  Jennifer Lawrence attends the premiere of Cohen Media Group's
Getty Images

Ipak, radi se o modelu koji bi rijetko koja mlada odabrala – s obzirom na dubinu dekoltea. Glumica je svoju ljetnu vjenčanicu „začinila“ crvenim ružem, dok je svoj plavu kosu nosila raspuštenu – u valovima.

WEST HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 11:  Jennifer Lawrence attends the premiere of Cohen Media Group's
Getty Images

Nakon njezine šetnje crvenim tepihom u vjenčanici, mnogi se pitaju želi li Jennifer Lawrence nešto poručiti. Naime, prije nekoliko dana uhvaćena je s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci zbog čega je pokrenula šuškanja da ju je njezin dečko, redatelj Darren Aronofsky zaprosio. Par je zajedno godinu dana, a nedavno je u kina stigao njihov prvi zajednički uradak – film "Mother!", koji nije prošao najbolje kod publike, ali su ga zato kritičari nahvalili.

Linker
20. travanj 2024 03:53