dodobaror.com
PREDSTAVLJAMO MODNI BREND

Prekrasna ljetna kolekcija inspirirana legendarnom 'palestinkom'

Njezino ime je Dorit “Dodo” Bar Or i jedna je od najzanimljivijih ličnosti izraelske društvene scene. Osim što se bavila glumom, karizmatična Izraelka je 2009. pokrenula  vlastiti modni brend na oduševljenje brojnih fashionistica diljem svijeta koje obožavaju njezin dizajn.

Ubrzo nakon samog lansiranja brend Dodo Bar Or, nazvan prema imenu same dizajnerice, dobio je mnogo pažnje svjetskih modnih tiskovina poput pariškog, talijanskog i britanskog Voguea, magazina Purple i mnogi drugih. A kada se nađete na stranicama modnih Biblija put do ormara brojnih ljubiteljica mode je zagarantiran. Njezine etno haljine obožavaju nositi Bar Rafaeli, inače poznati model i bivša djevojka Leonarda DiCaprija, model i DJ Leigh Lezark, a u novoj je kolekciji viđena i Kelly Osbourne.

/ dodobaror.com

Dosad su se komadi izraelskog brenda Dodo Bar Or mogli kupiti samo u Tel Avivu, a od ove godine zanimljive etno haljine, suknje, kaftane i košuljice možete pronaći putem poznatih online trgovina kao što su Net-A-Porter, Moda Operandi i Matches Fashion.

/ dodobaror.com

Brend je prepoznatljiv po uzorku legendarne palestinske marame odnosno na engleskom kuffiyeh s kojim dizajnerica stvara vibrantne ljetne modele koje ćete poželjeti nositi na plaži, ljetnom festivalu ili noćnom izlasku, a pritom ćete se osjećati ugodno i opušteno. Klasičan etno uzorak palestinske marame, koja se zapravo već proslavila kao modni dodatak, na zanimljiv način postaje jako cool haljina, suknja, košulja odnosno nešto što bismo nosili baš cijelo ljeto! Pogledajte više u fotogaleriji!

Linker
15. travanj 2024 18:57