svaka ih nosi na svoj način

Poznate Hrvatice obožavaju traper: Za špicu biraju uvijek isti model

Uvijek dobro dođe još jedan par, iako je one prave koje će savršeno pristajati teško pronaći - traperice su glavni komad u ormaru kroz cijelu godinu i oko njih gradimo stajling za svaku dnevnu i večernju prigodu. Vole ih nositi i naše poznate dame, osobito za šetnju gradom, svaka sa svojim posebnim stilskim potpisom.

Jedan jednostavni odjevni premet može imati bezbroj lica, ovisno o tome s čim se kombinira i s kakvim modnim dodacima ga odlučimo ukrasiti. Jedan od klasičnih modela traperica svakako su skinny modeli, pripijene hlače nižeg ili višeg struka, ovisno u svačijem ukusu i građi tijela.

One u plavoj boji, tamnoj ili svijetloj omiljeni su izbor poznatih Hrvatica koje smo uhvatili na zagrebačkoj špici. Neke u sasvim ležernim izdanjima, a neke u elegantnijem izdanju, kako god bilo sigurno je da su upravo jeans hlače komad kojem se svi volimo okrenuti gotovo svakodnevno.

Manekena Helena Sopar tako je svoj model nosila uz bijele Gray Goose tenisice, prljavo bijelu Chanel torbicu i ležernu majicu na prugice. S druge strane, voditeljica Mirna Zidarić preko svojih skinny traperica prebacila je lepršavu haljinu šarenog uzorka, a kao izbor obuće u ovom stajlingu najbolje su pristajale crne kožne gležnjače.

Spica / Zagreb 24.04.2019. / foto: Davor Matota / helena Sopar
Davor Matota / Cropix
Helena Sopar

Spica / Zagreb 18.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Mirna Zidaric i mladji sin

U opuštenim outifitma za šetnju gradom ili odlasku na kavu, traperice najčešće nosimo uz kožnu jaknu, no slažu se i sa sakoima, balonerima, laganim kaputima...Za sportski i casual look i dalje su gotovo najpopularnije poderane traperice koje otkrivaju manje ili više kože. Unatoč svim modelima obilježenim aktualnim trendovima, ovakve traperice i dalje su na samom vrhu, što nam pokazuju i naša poznata lica koja biraju jeans s poderotinama.

U poslovnom stilu ovakve modele izbjegavajte, klasični modeli uskog ili ravnog kroja bez oštećenja lako će se uklopiti u outfit za odlazak na ured. Ako vam nedostaje modne inspiracije, u galeriji smo izdvojili modne kombinacije s trapericama koje nose poznate Hrvatice.

Linker
23. travanj 2024 22:49