Instagram
ecija, lana, maja...

Poznate Hrvatice na plaži vole klasiku: U ovim kupaćim kostimima su otvorile ljetnu sezonu

Glavni odjevni komad za svako ljeto je kupaći kostim, a kako svake sezone neki novi modeli dolaze u prvi plan, nije lako ići u korak s posljednjim trendovima. Naše poznate djevojke ove sezone zato ciljaju na klasiku i drže se provjerenih modela koji uvijek prolaze.

Poznate cure s domaće estrade opremile su se za ljeto i u putnu torbu spakirale nekoliko različitih modela kupaćih kostima. Uz one krojene po posljednjim ovosezonskim trendovima, znaju da je dobro imati uz sebe i klasičan model koji odolijeva vremenu i u koji uvijek mogu bez problema uskočiti.

Iako su oni jednodijelnim postali sve traženiji izbor za ljeto, bikiniji su ipak i dalje omiljeni za odlazak na kupanje. Voditeljica Ecija Ivušić, glumica Ecija Ojdanić, pjevačice Lana Jurčević i Maja Šuput samo su neke od njih koje su već pozirale u svojim omiljenim modelima i tako označile početak ljetne sezone.

Voditeljica i glumica odabrale su modele koje krasi životinjski uzorak - Ecija Ivušić onaj u jarkoj žutoj boji sa zmijskim uzorkom, a Ecija Ojdanić onaj s manje upečatljivim zebrastim u bijeloj i crnoj kombinaciji boja. Animal print je proteklih mjeseci potpuno preplavio sve odjevne komade, pa tako i kupaće kostime za ljeto. Cure mu nisu odoljele, no unatoč popularnosti ovog uzorka, jednobojni jednodjelni modeli ipak su češći izbor. Bez suvišnih ukrasa i bez šarenih i jarkih kombinacija uzoraka već tek s decentnim mornarskim prugicama ili točkicama, jednostavni modeli bikinija svake su godine popularni na našim plažama, što su nam pokazale poznate dame.

Manekenka Helena Šopar, Lana Jurčević i influencerica Jelena Perić nose neutralne boje poput zlatne i bijele koje su klasik za plažu. Preplanula put osobito dobro izgleda uz bijele ili bež nijanse kupaćih kostima. Retro modeli visokog struka koji će sakriti kritična područja ove su sezone pun pogodak - sa svojim modelima ovih bikinija pohvalile su se na Instagramu. Visoki struk bira i Lana Klingor Mihić u mornarskom modelu s plavo-bijelim prugicama.

Iva Šarić i Maja Šuput s druge strane su prigrlile svoju dječju stranu i na plaži uživaju u ženstvenim i nježnim ružičastim tonovima, a njihovi modeli dodatno su začinjeni romantičnim volančićima, uvijek poželjnim ukrasom na bikinijima. Slične modele možda već imate u svojoj ljetnoj garderobi pa baš kao i poznate Hrvatice možete blistati u klasičnim komadima ovoga ljeta.

View this post on Instagram

Ja kad me bas briga za sve

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Linker
19. travanj 2024 01:01