Profimedia, INSTAR Images
KAO PEPELJUGA

'Potrgana' haljina Blake Lively u sjeni štikli s vrtoglavim potpeticama

Jedna od holivudskih glumica čiji stil žene rado kopiraju iznenadila je odabirom asimetrične haljine koju je i sama zanimljivo opisala, ali svejedno je bila modna zvijezda večeri.

Jedna od holivudskih glumica čiji stil žene rado kopiraju iznenadila je odabirom asimetrične haljine koju je i sama zanimljivo opisala, ali svejedno je bila modna zvijezda večeri.

Na prikazivanju novog filma "Mary Poppins Returns" koji je organizirala glavna zvijezda Emily Blunt, glumica Blake Lively stigla je u pratnji supruga Ryana Reynoldsa, a ponovno je privukla sve poglede zahvaljujući modnoj kombinaciji. Iako je i sama look opisala "kao Pepeljuga nakon što su joj polusestre uništile haljinu jer mrze što je tako šik", asimetrična kreacija odlično joj je pristajala.

Exclusive-New York, NY - 01/10/2019 - Ryan Reynolds and Blake Lively hosted a Mary Poppins Returns reception in New York at Feinstein`s / 54 Below followed by a special screening of the movie which has been nominated for 4 Golden Globe Awards including Best Picture, 9 Critics` Choice Awards and AFI`s Top 10 Films of 2018, earlier tonight. The film`s star Emily Blunt, Rob Marshall (director), John DeLuca (producer), David Magee (screenwriter), Marc Shaiman (composer, songwriter/co-lyricist) and Scott Wittman (co-lyricist) joined the couple at the reception.

-PICTURED: Blake Lively,Ryan Reynolds
-, Image: 406582842, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Hibrid haljine i blejzera dolazi iz kolekcije modne kuće Monse, a na prvi pogled izgleda kao da je Blake krivo zakopčala koji gumb. I dok su mišljenja podijeljena oko njezine dekonstruirane haljine za koju treba izdvojiti tri tisuće dolara, svima su za oko zapele cipele s vrtoglavim potpeticama u kojima je Blake bez problema izdržala cijelu noć.

Glumica je odabrala platforme crne i crvene boje i s dijamantnim vrhom dizajnera Christiana Louboutina čija je potpetica vrtoglavih 15 centimetara, ali hodanje olakšava platforma od četiri centimetra. Upravo su modeli koji izađu iz radionice francuskog dizajnera među najdražima pa se Blake rijetko kad može vidjeti u cipelama nekog drugog brenda, a svojedobno je izjavila kako je nošenje Louboutin štikli za nju pravi odmor.

, New York, NY - 20190110 - Stars were seen for a private reception for Rob Marshall at Feinstein's/54 Below.

-PICTURED: Blake Lively
-, Image: 406435644, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
26. travanj 2024 07:11