Damjan Tadić / Hanza Media
WOW EFEKT

Potpune suprotnosti: Nina Badrić u zlatnom od glave do pete, ali Mia Dimšić nosi hit komad ovog ljeta

Prijem za Dan državnosti kod predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović bio je prepun poznatih lica iz svijeta umjetnosti koja su imale privilegiju dobiti prestižnu pozivnicu.

Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac zapjevale su himnu na Pantovčaku, Dino Jelusić uskočio je u odijelo, Nina Badrić plijenila je pažnju u elegantnoj vesta-haljini, dok je Mia Dimšić zablistala u maloj crnoj haljini.

Popularna glazbenica iz Osijeka, koja otkako se pojavila na sceni osvaja nagrade i top ljestvice svojim hitovima, igrala je na sigurno u maloj crnoj haljini, koja je bila daleko od ziheraškog odabira zahvaljujući izrezima kojima je u prvi plan stavila gola ramena.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

...Sretan Dan Državnosti!

Objavu dijeli Mia (@miadimsic)

Čistu klasiku i must have svakog ženskog ormara iskombinirala je uz nevjerojatno elegantne sandale s remenčićima koje podsjećaju na trendi cipele iz devedesetih. Modeli s decentnim remenčićima pravi su odabir za paryje, ali i savršen dodatak kada uz klasičnu haljinu treba zanimljiv dodatak.

Za razliku od mlade kolegice, pjevačica Nina Badrić je za svečanu prigodu izabrala model vesta-haljine sa zlatnim nitima i izraženim dekolteom, bijelim porubom te modnim dodacima metalik sjaja - zlatnim cipelama, remenom i torbicom.

Zagreb, 250619.
Pantovcak 241, ured predsjednice.
Svecani prijam predsjednice Kolinde Grabar Kitarovic u prigodi Dana drzavnosti Republike Hrvatske.
Na fotografiji: Nina Badric.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media

Linker
15. travanj 2024 01:39