Reciklaža joj nije strana

Potpuna suprotnost Melaniji: Prva dama Amerike voli ponavljati nošenu odjeću pa i onu sa naslovnice prestižnog časopisa

Jill Biden, baš poput Kate Middleton, Cate Blanchette i Meghan Markle, snažno zagovara održive prakse i više puta iskorištava svoju garderobu.

Bivša prva dama SAD-a Melania Trump uvijek se u javnosti u četiri godine mandata svog supruga Donalda pojavljivala u izdanjima koje nismo prije vidjeli. Nipošto ih nije htjela ponavljati poput mnogih svjetskih zvijezda, ali i pripadnika britanske kraljevske obitelji.

Uz Kate Middleton, koju već odavno zovu kraljicom ‘reciklaže‘, pojavila se još jedna - aktualna prva dama Amerike, Jill Biden. Supruga predsjednika Joe Bidena osvanula je na naslovnici američkog modnog časopisa Vogue u izdanju za kolovoz i to u tamno plavoj haljini s cvjetnim uzorcima s potpisom modne kuče Oscar de la Renta.

Čitajte i: Kraljica reciklaže: Ministrica Nina Koržinek Obuljen baš poput dvije slavne vojvotkinje prati ‘zelene‘ trendove u modi

Čitajte i: Jill Biden nakon par mjeseci uspjela ono što Melaniji nije uspjelo ni nakon četiri godine

Prvoj dami tako je uspjelo ono što Melaniji Trump nikada nije - zasjati na naslovnici najprestižnijeg modnog časopisa. Nakon Hilary Clinton i Michelle Obame, Jill je postala treća supruga predsjednika koja je dobila svoju naslovnicu, a "mandat" joj takoreći još nije ni počeo.

image
Jill je cvjetnu haljinu s naslovnice Voguea ‘obogatila‘ crvenim pojasom.
JIM WATSON/AFP/PROFIMEDIA

O haljini koju je nosila još uvijek se priča, posebice zato što se ne boji ponovno je nositi za drugu prigodu. Tijekom svoje turneje za promicanje cijepljenja u Gruziji, prva dama iz aviona je izašla upravo u haljini s naslovnice Voguea.

Ipak, Jill se pobrinula da outfit ne bude baš potpuno isti kao i za snimanje - cvjetni uzorak dodatno je istaknula jarko crvenim pojasom, dok je na nogama imala tamnoplave salonke. Tako je od formalne haljine napravila zabavan, ležerniji look, a dodala je i par zlatnih narukvica.

Čitajte i: Kraj jedne (i modne) ere: Nakon luksuza i raskoši Melanije Trump, Jill Biden uvodi nova pravila

Ovo nije prvi put da Jill ponavlja nošenu odjeću. Njezini fanovi oduševljeni su što je prva dama već u nekoliko prilika nosila omiljene sandale na punu petu i nekoliko ljetnih haljina. Njezin trik je upravo u drukčijim dodacima; da ponavljajući odjevni predmet u drugom izdanju ne bude dosadan, oplemenite ga nekim novim detaljem poput cipela, torbice, nakita, pojasa, broša... Mogućnosti su nebrojene.

Linker
18. travanj 2024 17:57