Sandra Perković Instagram
Jednostavna, a efektna

Posljednji pozdrav ljetu: Cool kombinacijom Sandra Perković pokupila mnoštvo komplimenata

Domaća sportašica imala je zaista ispunjeno ljeto, a lijepe trenutke redovito je dijelila sa svojim obožavateljima. Morske radosti spojila je s odličnim outfitima, a posljednji je kao stvoren za zadnje trzaje vruće sezone.

Iako ljeto kalendarski još uvijek nije na izmaku, s njim se mnogi opraštaju sa zadnjim danom kolovoza jer rujan ionako mnogima simbolizira dolazak jeseni. A kako se najbolje oprostiti od ljeta nego veselim modnim kombinacijama? Domaća sportašica Sandra Perković cijelu ovu ljetnu sezonu uživala je u morskim radostima, pritom dijeleći lijepe trenutke na svom Instagramu.

Osim u badićima, Sandra je ljeto provela u zanimljivim krpicama, a posljednji outfit oduševio je sve njezine fanove. U Medulinu, gdje sada provodi godišnji odmor, zablistala je u vječno modernom bijelom izdanju. Kratki topić na vezanje odjenula je na lepršavu kratku suknju koju potpisuje srpska dizajnerica Nina Karlavaris.

Riječ je o modelu A kroja s volanima i čipkom na rubovima koji odlično ističe struk, ali i preplanulu boju koja Sandri ne nedostaje. Svježi, ljetni look začinila je bijelim tenisicama i ružičastim cvijetom koji je nonšalantno pričvrstila za kosu. Mladenački i razigrano, taman za kraj ljeta!

Osim ovog spoja, Sandra je ove sezone obožavala nositi haljine i kratke hlače. Za jednu prigodu kombinirala je klasične traper kratke hlače i ružičasti top s puf rukavima, dok je druga bila rezervirana za haljinu puder ružičaste boje koju je ukrasila remenom s velikim crvenim cvijetom.

"Dijete u meni i dalje se igra"

"Budite sretni, budite sjajni, budite svoji", napisala je sportašica ispod fotografije na kojoj pozira, vidno dobro raspoložena, a pokupila je i mnoštvo komentara svojih fanova koji su joj se obasuli komplimentima.

Krajem lipnja Sandra je proslavila trideseti rođendan te je tim povodom poručila da nije izgubila dijete u sebi, što se na njoj itekako vidi. "Možda više nisam više 'klinka', ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari, puno veselja i dobri ljudi. Ovakva kakva jesam ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih 'sitnica'! Sretna sam što je moj život ispunjen dragim ljudima, divnim čudima i prekrasnim momentima", napisala je uz fotografiju.

Čitajte i:

Sandra Perković blista na moru: Svezala košulju i otkrila trbuh te poručila svima u čemu uživa

Sandra Perković proslavila rođendan velikim tulumom i najavila promjene: 'Veselim se onome što tek dolazi'

Zlatni stajlinzi Sandre Perković: Od djevojčice s viklerima do elegantne dame

Sandra Perković ne krije koliko je zaljubljena: Svojem dečku i treneru dijeli poljupce gdje stigne

Linker
16. travanj 2024 07:40