Duje Klarić / Hanza Media
u monte carlu

Poput supermodela: Blanka Vlašić oduševila u kombinezonu od baršuna

Ni ona nije odoljela baršunu - neodoljivom materijalu koji okupira ulice već nekoliko sezona, a idealan je upravo za hladniju sezonu.

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić podržala je svoje kolege na dodjeli nagrada Međunarodnog atletskog saveza (IAAF) u Monte Carlu za koju je odabrala hit komad. Njezina dobitna kombinacija bio je kombinezon, odjevni predmet koji je prije par godina postao neizostavan dio svačije garderobe. Splitska sportašica odabrala je onaj od baršuna, materijala koji izgleda vrlo elegantno i luksuzno, a da prati trendove pokazala je odabravši onaj na jedno rame.

Zahvaljujući crnom pojasu na smeđem kombinezonu dodatno je naglasila svoju vitku liniju pa su je obožavatelji u komentarima obasuli komplimentima i naglasili da izgleda baš poput supermodela.

S obzirom na to da svaki kombinezon olakšava osmišljavanje modne kombinacije - jer odjednom riješite top i hlače - idealan je odabir za situacije u kojima nemate mnogo vremena za stiliziranje. Ako se uz to još radi o onom od baršuna - nećete proći neprimijećeno!

Bershka 299,90 kn

Stradivarius 279,90 kn

Bershka 249,90 kn

Linker
24. travanj 2024 23:25