Špica je njezina

Ponovo podiže prašinu: Mrežaste čarape, ultra kratke hlačice i cool čizme spoj su koji samo Borna može nositi

Sigurno se sjećate ružičastih gaćica/hlačica životne savjetnice Borne Kontromanić kojima je zapanjila zagrebačku špicu prošlog proljeća. Po svemu sudeći, od sličnog modela ne odustaje ni ove godine, a sada je otišla korak dalje i hrabro pokazala sve svoje atribute.

Čim se temperature podignu, a sunce se pokaže iza oblaka, zagrebačka špica postaje prepuna kratkih haljinica, šorceva i lepršavih suknji koje dame ponosno nose. Jedna od njih je i bivša dizajnerica, a sada životna savjetnica Borna Kotromanić koja uvijek pomiče granice svojim outfitima.

Čitajte i: Borna Kotromanić hrabro pokazala trbušnjake, ali svima je pažnju oduzeo posve otkačen komad

Borna voli prošetati centrom Zagreba, bilo da šeta svoje ljubimce ili ide na kavu te jednostavno ne može proći nezamijećeno. Borna je vrlo hrabra u svom stilskom izričaju i ne preže nositi žarke boje, spajati nespojivo ili pokazati svoje atribute.

image
Kul glomazne čizme uskladila je s kratkim hlačicama.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

U najnovijem điru po gradu naši fotografi su je uhvatili u zaista neobičnoj kombinaciji, no za Bornu ona nije ništa neuobičajeno. Kad je toplo, Borna uskače u kratke hlačice i topove, a upravo je takve modele nosila i za kavu s dragom osobom.

Limun žute, rastezljive kratke hlačice odjenula je na bijeli crop top bez grudnjaka koji joj je otkrivao trbušnjake, a preko ramena prebacila je tamnoplavi sako koji je radio odličan kontrast s hlačicama.

No, da look bude još zanimljiviji, Borna je odjenula mrežaste čarape u neutralnoj boji, a stopala je ukrasila hit modelom čizmi, čiji đon je iste boje kao i njezine hlačice.

image
Borna voli nositi neobične kombinacije koje ne viđamo tako često u centru Zagreba.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Borna Kotromanić odlično nosi sportsku eleganciju: Ovoga puta visoke potpetice zamijenila je hit komadom

Vrckava Borna spremno je pozirala, a na njezinom vratu blIještio je lančić s privjeskom u obliku slova B, zbog čega nas je malo podsjetila na famoznu Carrie Bradshaw iz serije "Seks i grad" koja je svuda nosila ogrlicu sa svojim imenom.

U narednim tjednima, kada se temperature ponovo dignu, sigurni smo da će nas Borna iznenaditi još ponekom hrabrom kombinacijom!

Linker
16. travanj 2024 23:28