Gala bal

Ponosna uz svog princa! Meghan Markle zablistala u hrabroj kreaciji od glave do pete u vatrenoj boji

Dok se princ okitio ordenjem, vojvotkinja je nakit svela na minimum, no boja, voluminoznost i hrabri izrezi na haljini govorili su sami za sebe.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pojavili su se na gala eventu u New Yorku kako bi obilježili spomendane veteranima koji se obilježavaju i u Sjedinjenim Državama i u Ujedinjenom Kraljevstvu. Meghan Markle blistala je na crvenom tepihu uz elegantnog princa Harryja.

Princ je nosio klasično crno odijelo i leptir mašnu, na reveru istaknuo četiri ordena, a preko košulje je stavio križ Viteza zapovjednika Kraljevskog viktorijanskog reda.

image

Princ Harry i Meghan odali su počast ratnim veteranima.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Meghan je pak odjenula crvenu haljinu koju potpisuje Carolina Herrera koju je upotpunila sa salonkama Giuseppe Zanotti u nešto tamnijoj nijansi crvene.

Čitajte i: Meghan Markle oduševila pojavom u videu za djecu: Uz čitanje priče, na ruci je imala sat neprocjenjive vrijednosti

Za ovu svečanost, koja je njenom suprugu iznimno bitna, odabrala je pravi holivudski glamur.

image

Za gala večeru vojvotkinja je odabrala crvenu kreaciju

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Vojvotkinja se nakon preseljenja u Kaliforniju, a pogotovo za vrijeme i nakon druge trudnoće, uglavnom držala jednostavnih, a elegantnih outfita. Moglo je se vidjeti u trapericama, jednostavnoj oversized košulji ili pak trudničkim kreacijama s cvjetnim uzorkom.

Hrabar izbor

Zato je ova voluminozna haljina s otvorenim leđima i dekolteom pravo osvježenje. Spektakularna haljina pada u slapovima preko njenih nogu, a bogata haljina ima prorez s prednje strane, koji decentno otkriva savršeno uparene cipele s otvorenom petom.

image

Hrabar prednji izrez, naramenicama je povezan sa stražnjim dijelom.

PROFIMEDIA

Uz spektakularnu prednju stranu haljine tu je stražnja - dramatičan šlep ostavlja dojam krinoline, a otvorena leđa s naramenicama u slovu 'V' vrlo su hrabar izbor bivše glumice, koji vrlo vjerojatno ne bi mogla nositi da su ostali na dužnosti starijih članova kraljevske obitelji. Prednji dio oponaša korzet s dubljim dekolteom te savršeno laska figuri mlade majke.

Čitajte i: Procurile fotografije sa seta ‘Krune‘: Slavna Dianina ‘osvetnička‘ haljina oduševila gledatelje

I Meghan i Harry su svoje outfite ukrasili crvenim makom, simbolom koji se od 1921. odaje počast članovima vojske koji su živote izgubili u ratu.

image

Naramenice formiraju slovo 'V'.

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kada je novinar na crvenom tepihu pitao Meghan je li ponosna na princa Harryja, okrenula se i rekla: "Uvijek sam ponosna na njega".

Linker
10. travanj 2024 12:32