Modna inspiracija

Pogađate li koji modni komad bi Francuskinje kupile prvi?

Camille Rowe, model i povremena glumica već je neko vrijeme muza brojnim svjetskim brendovima. Snimila je reklame i editorijale za modne kuće kao što su Chloé, 3 Suisses, H&M, Louis Vuitton, Victoria's Secret, Gap, Abercrombie & Fitch i Tommy Hilfiger, a u kampanji za muški parfem Dior Homme partner joj je bio neodoljivi Robert Pattison.

Ova cool Parižanka utjelovljenje je pojma bezvremenski modni šik, a dio te titule može zahvaliti američko-francuskom podrijetlu. Majka joj je Amerikanka, otac Francuz, a ona danas živi na relaciji Los Angeles-Brooklyn-Paris. Dovoljno raznovrsna relacija kako bi od starog i novog kontinenta 'upila' sve modne aktualnosti. No nešto je ipak zapisano u genetici, a to je osjećaj za stil, naravno onaj francuski. I to je razlog zašto ćete ju često čuti kako govori o svojim omiljenim modnim komadima.

Sézane i Semaine

U maloj video kampanji koju je snimila za konceptualnu shopping stranicu Semaine otkriva tajne svog osobnog stila i koji je to ključni modni komad koji mora biti prisutna uvijek u njezinom ormaru.

Linker
19. travanj 2024 23:37