U TV PRIJENOSU

Pobjednička kombinacija Roberta Jarnija! Gledatelji ga pitali gdje je kupio sako, on samozatajno kaže: ‘Ostat će tajna‘

U studiju Nove TV kao komentator utakmice između Hrvatske i Rusije gostovao je i bivši nogometni reprezentativac. Iznenadio je odjevnom kombinacijom, o kojoj nije bio voljan puno razgovarati.

Životopisan stajling bivšeg nogometaša i hrvatskog reprezentativca Roberta Jarnija privukao je mnogo pažnje na društvenim mrežama. Bivši Vatreni je uz Aljošu Vojnovića za Novu TV komentirao kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Rusije, a njegov je sako na plavo-bijele pruge, odlično 'koegzisitrao' s crvenim bojama u studiju. Jedan od gledatalja čak mu je i postavio pitanje gdje je kupio sako, a Jarni je tek kratko odgovorio kako će to ostati tajna.

I voditelj Milan Stjelja ubacio se s potpitanjem: "Ali življi je bio sako od dobrog dijela utakmice?".

- Ha, ne znam - rekao je samozatajn Jarni tek kratko.

image
Robert Jarni
NIKOLA VILIC/CROPIX

Zbog njegovog sakoa 'poludjela' je i Twitter zajednica. Dok su ga neki uspoređivali s likom Bubimira iz istoimene animirane serije, drugi su pohvalili ovaj modni izlet koji nikako nismo očekivali od Jarnija. Twiteraši su pisali i kako je njegova kombinacija "sportski hommage Šojiću" te da izgleda kao "prodavač šećerne vate u lunaparku".

Čitajte i: Vatreni spremni za nove pobjede: U grad koji im je donio sreću, putuju u službenim trenirkama, izdvojio se tek jedan Dinamovac

Jarni je svoju profesionalnu karijeru završio 2003. godine, bio je dio nogometne ekipe koja je 1998. osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, a posljednju utakmicu odigrao je s grčkim klubom Panathinaikosom u četvrtfinale Lige prvaka protiv Barcelone. U profesionalnom sportu je ostao kao trener.

Linker
14. travanj 2024 18:12