Profimedia, SIPA USA
bez zadrške

Plus-size model hrabro izašla u tajicama i majici svezanoj ispod grudnjaka

U utorak navečer u provod po New Yorku najpoznatija američka plus-size manekenka Ashley Graham izašla je u sportskoj odjeći koja je mnogo otkrivala i - poprilično izazivala.

Megapopularna Ashley Graham poznata je po tome da se ne libi odjenuti niti jedan komad odjeće, da ne skriva ni bokove, ni stražnjicu, ni trbuh i da se ne libi skinuti u kupaće kostime iako zna da je slijede paparazzi. I iako je viđamo u hrabrim badićima, 30-godišnja manekenka u izlasku je iznenadila u crnoj majici koju je svezala ispod grudnjaka te tajicama s printom i bijelim tenisicama. No, lako za tenisice, u podosta gole kože na torzu plus-size modela se gledalo.

To što ima 'koji kilogram viška', uvijek ponavlja, nju ne muči. Ljetos je tako na društvenim mrežama kružila priča o njezinom obračunu s jednim od pratitelja koji joj je na Instagramu pokraj fotografije napisao: 'Dobro jutro, Ashley, izgledaš dobro... trudnički trbuščić...'. Nije mu ostala dužna, pa je odgovorila riječima: 'To se samo zove debljina'. Time je izazvala daljnje pozitivne komentare ljudi koji su shvatili njezin životni moto a on glasi -svatko ima pravo na sreću i zadovoljstvo sobom!

, New York, NY - 20181023-Ashley Graham Walking to her car in Workout Wear

-PICTURED: Ashley Graham
-, Image: 392474450, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Tajice koje je nosila sa strane su imale prozirni umetak pa se gola koža vidjela i po cijeloj dužini nogu, s obje bočne strane.

, New York, NY - 20181023-Ashley Graham Walking to her car in Workout Wear

-PICTURED: Ashley Graham
-, Image: 392474455, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Njezinog supruga, redatelja Justina Ervina s kojim je u braku od 2012. godine, nije bilo na vidiku, iako je prije nekoliko dana uz objavu zajedničke fotografije dala naslutiti da joj je on uz sve prijateljice i prijatelje bio i ostao najdraže društvo za večernje izlaske.

View this post on Instagram

Forever prom date

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Linker
17. travanj 2024 01:20