VJEČNA ‘SLATKICA‘

Pink je in: Ovako izgleda Reese Witherspoon u prekrasnoj ružičastoj haljini

Američka glumica je više puta dokazala da je modna ikona, a to je itekako pokazala dolaskom na premijeru filma "Where the Crawdads Sing".

Slavna glumica Reese Witherspoon dobro zna što se nosi i što joj stoji i to dokazuje gotovo svakom pojavom. Na premijeri filma "Where the Crawdads Sing" pojavila se u prekrasnoj ružičastoj haljini.

Zvijezda koju mnogi pamte po ulozi u filmu "Plavuša s Harvarda" bila je producentica na filmu, a ovo njezino izdanje nikako nije moglo proći nezapaženo.

image

Reese Witherspoon na premijeri filma "Where the Crawdads Sing" u New Yorku

ANGELA WEISS AFP

Prekrasna haljina istaknula je njezine atribute dok je pozirala s ostalim zvijezdama filma, uključujući Daisy Edgar-Jones, Taylora Johna Smitha i Harrisa Dickinsona. Besprijekorni make-up i štikle s remenčićima dodatno su zapečatile ovu kombinaciju.

image

S kolegama Taylorom Johnom Smithom, producenticom Lauren Neustadter i glumcem Harrisom Dickinsonom

ANGELA WEISS AFP

Čitajte i: Khloe Kardashian čeka drugo dijete s košarkašem koji ju je varao kad god je stigao

Glumica je na svom Instagramu podijelila fotografije s događaja na kojima je pokazala nekoliko solo poza, ali i jednu zajedničku s kolegama iz filma.

Glumica je pritom poručila: "Bilo je nevjerojatno putovanje producirati ovaj film i oživjeti ovu nezaboravnu priču. Jedva čekam podijeliti ovaj film s vama u kinima u petak!"

Po svemu sudeći pratiteljima su se svidjele fotografije koje su ukrale svu pažnju, uključujući i Taylor koji je odmah komentirao: "Hvala ti puno Reese".

Jedan obožavatelj je napisao: "Ti si jednostavno izuzetna žena!", dok je treći napisao: "Svi ste prekrasni!!!"

Zaredali su se i komentari: "Izgledaš preslatko u toj haljini", "Obožavam ovu haljinu! Izgledaš fantastično kao i uvijek".

Podsjetimo, Reese je u dobi od 7 godina bila model u TV reklami, što ju je potaknulo da se bavi glumom. Zatim je 1998. nastupila u tri važnija filma: "Overnight Delivery", "Pleasantville" i "Twilight". Iduće je godine glumila u hvaljenoj komediji "Election", koja joj je donijela nominaciju za Zlatni globus. 2001. ostvarila je veći uspjeh u karijeri ulogom Elle Woods u uspješnoj komediji "Plavuša s Harvarda", te 2002. u "Sweet Home Alabama", njenom do sada najvećem komercijalnom uspjehu. Tri godine kasnije postiže svjetski uspjeh ulogom June Carter Cash u glazbenom filmu "Hod po rubu", kojom je osvojila Oscara, Zlatni globus i nagradu BAFTA na najbolju glavnu glumicu.

image

Još jednom je glumica pokazala da joj je moda u malom prstu

ANGELA WEISS AFP

1999. godine udala se za glumca Ryana Phillippea, s kojim ima dvoje djece. Razveli su se 2007. a danas Reese posjeduje vlastitu produkcijsku kompaniju, "Type A Films", te je aktivno uključena u udruženja za promicanje dječjih i ženskih prava.

Linker
24. travanj 2024 22:54