ODUŠEVILE JU HOODICE

Petra Nižetić nakon duljeg izbivanja iz javnosti postala model omiljenoj dizajnerici

Nekadašnja TV voditeljica zaljubila se u hoodice s potpisom splitske dizajnerice Monike Sablić, na kojima su otisnuti kultne fotografije Jadrana Lazića.

Poznata splitska dizajnerica Monika Sablić nastavlja svoju modnu priču Bfamous by Monika and Jadran, za koju su je nadahnule fotografije našeg proslavljenog fotografa s američkom adresom Jadrana Lazića.

Nakon što je njezina ljetna kolekcija majica s Lazićevim portretima svjetskih celebrityja osvojila brojna domaća lica, sad nam se predstavlja s hoodicama s istom temom. Naime, i ovoga se puta dizajnerica poigrala s tridesetak fotografija iz zavidnog fundusa Jadrana Lazića na kojima su najveće zvijezde iz svijeta filma, glazbe i sporta - poput Sophije Loren, Anthonyja Hopkinsa i legendarnih Hajdukovaca.

image

Petra kaže da je Monikina nova kolekcija totalno ‘njezin đir‘

PROMO

Hoodice su namijenjene ženama i muškarcima, a osim osnovnih boja kao što su crna, siva, bijela, crvena i modra, dolaze i u trendovskoj fluorescentnoj žutoj, zelenoj te rozoj. Monikina nova modna foto priča, koja je idealna za jesenske i zimske mjesece, oduševila je njezinu dugogodišnju prijateljicu, nekadašnju televizijsku voditeljicu te producenticu Petru Nižetić Mastelić.

image

Omiljeni Monikin komad čuva već deset godina

PROMO
image

Petra je bila u potrazi za stylingom za koncert brata Luke

PROMO

"Monikin dizajnerski rad pratim od samih početaka jer je nekako koincidirao s početkom mog lifestyle bloga Modakomoda gdje sam često nosila njezine komade, tako da slobodno mogu reći da sam joj bila pokusni kunić", izjavila je Petra i dodala:

"Najomiljeniji komad s Monikinim potpisom, koji čuvam preko deset godina, su denim hlače s predimenzioniranim zvonastim nogavicama koje jedva čekam iskombinirati s njenim hoodicama iz najnovije kolekcije. Otkad sam majka volim udobnije stvari, ali opet s nekim pomakom tako da je ovo totalno moj ‘đir’. Budući da se i sama bavim fotografijom i sve više me zanimaju portreti, osim što ću rado nositi hoodice, detaljnije ću i izučiti rad našeg proslavljenog fotografa Jadrana Lazića."

image

Petra se i sama bavi fotografijom

PROMO
image

Otkako je postala majka, voli udobnije komade

PROMO

"Petra i ja smo uvijek dijelile sličan modni ukus tako da mi je ona bila jedan od prvih modela. Ova suradnja s hoodicama se rodila sasvim slučajno. Petra je u moj atelijer došla zbog svečanog outfita za skorašnji koncert njezinog brata Luke Nižetića. No, kad je vidjela moju kolekciju hoodica s Lazićevim fotografijama toliko se zaljubila u njih da je bez razmišljanja pristala na medijski istup, iako se prije nekoliko godina povukla s javne scene", istaknula je Monika.

Linker
19. travanj 2024 23:23