MODNA IKONA

Paula Sikirić oduševila na prvu nespojivom modnom kombinacijom, a pratiteljice su odmah primijetile jedan detalj

Domaća influencericama pozirala je na zagrebačkim ulicama u upečatljivoj kombijaciji šarenih i krpica neutralnih boja kojima je postigla savršen outfit.

Poznata domaća influencerica Paula Sikirić održala je još jednu modnu lekciju svojim već istančanim stilom. Ovoga puta zagrebačkim ulicama prošetala je u na prvu nespojivoj kombinaciji koju samo ona zna nositi.

Spoj nespojivog kao recept za odličan outfit

Pletenu majicu sa šarenim prugicama, zlatnim gumbićma i bijelom kragnom uparila je s poderanim trapericama širokog kroja i glomaznim tenisicama, a čitav stajling zaorkužila je debelom zimskom jaknicom bež boje i "pufastom" torbicom od bijelog perja.

Čitajte i: DIrljiva objava! Influencerica Paula Sikirić jutros je rodila i otkrila neobična imena djevojčice

Uz prirodni make up na očima i ostatku lica, Paula je uklopila ljubičasti ruž koji su pratiteljice u komentarima odmah primijetile i pohvalile.

Čitajte i: Dama u crvenom: Ana Gruica Uglešić oduševila novogodišnjim outfitom

Ovi blagdani za influencericu su posebni zbog prinove u njezinoj obitelji - malene Arte Lie koju je Paula rodila krajem srpnja. Malena će uskoro napuniti šest mjeseci, a influencerica svakom objavom na društvenim mrežama ne može sakriti sreću.

"Da cijele godine volite, grlite, ljubite, poštivate. Da ste voljeni, grljeni i cijenjeni. Da nas zdravlje prati, a COVID otprati…

Živjeli dragi ljudi, ovu godinu pokušajte živjeti u trenutku.

Sretna 2022", napisala je Paula u opisu fotografije na kojoj čvrsto grli svog misterioznog zaručnika kojem je vječnu ljubav obećala u kolovozu.

Linker
24. travanj 2024 02:22