ADAY
THROW&ROLL

Ovo su tajice koje su stalno rasprodane

U ormaru svake žene nalaze se barem jedne rastezljive, praktične i udobne tajice, idealne za odlazak u teretanu, ali i svakodnevne, ležerne modne kombinacije. Jedne takve u ponudi ima i novi high-end brend sportske odjeće ADAY: njihov model “Throw & Roll” toliko je popularan među trendsetericama da svaka nova pošiljka nestaje s polica – preko noći.

Radi se o novoj verziji starijeg para tajica popularnih prije par godina. Dovedene su do savršenstva zahvaljujući jednoj od tehnološki najnaprednijih tvornica u Europi. ADAY je udružio snage s engleskim proizvođačem Speedo, koji je prije nekoliko godina proizveo danas zabranjeno plivačko odijelo jer se smatra da je plivačima, među kojima i olimpijcu Michaelu Phelpsu, osiguravalo nepravednu prednost – tako da oni sigurno znaju što rade.

“Throw & Roll” tajice se brzo suše, štite od ultraljubičastih zraka, vrlo su rastezljive, a šavovi su napravljeni po olimpijskim standardima. Najbolje od svega su džepovi sa samozatvarajućim cifom te još jedan diskretan pretinac za mobitel.

“Kada ih prvi put odijevate, osjećat ćete se kao da navlačite ronilačko odijelo, ali ne brinite – one trebaju biti tako uske jer će se na kraju prilagoditi vašem tijelu” – objašnjava mlada ekipa koja stoji iza brenda ADAY.

Opis zvuči fenomenalno, a njihova cijena od 125 dolara nije spriječila da budu rasprodane – i to više puta. S obzirom na to da američki brend trenutno dostavlja samo u SAD, Kanadu i Veliku Britaniju, donosimo vam izbor šest chic sportskih tajica koje možete nabaviti i u Hrvatskoj.

Puma, 269 kn
Linker
20. travanj 2024 15:47