hit, hit, hit

Ove slavne mame ne puštaju modu: Ljupka i Izabel furaju ove čizme i u chic kombinacijama

Gumene gležnjače znali smo nositi u vrtu, polju i za velikih kiša, a danas su ‘gumenjače’ dobile urbani oblik i nose se – uz traperice i minice.

Modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić obožava se igrati s modom, pa zasluženo uživa status modne štreberice. Nedavno je isfurala nove čizme s potpisom talijanskog brenda godine Bottega Veneta koje su njezin klasični stajling podignule na novu razinu.

Nije tajna da modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić majstorski zna neki novi hit komad i začiniti svoje modne kombinacije. Uspješna 38-godišnja poduzetnica i nekadašnja manekenka složila je minimalistički stajling vrijedan svake pohvale koji se vrti oko trenutno najpoželjnijih gumenih gležnjača.

Radi se o takozvanim puddle čizmicama s potpisom luksuzne talijanske modne kuće Bottega Veneta. Identičan model dostupan je u prodaji u nekoliko različitih boja, a domaća dizajnerica svom ormaru dodala je onaj u nijansi limete koji ne može proći nezapaženo. Cijena im je oko 3.700 kuna, ove gležnjače izazvale su pravu pomamu među zaljubljenicama u modu.

Zagrebom je hit čizme prošetala Izabel Kovačić koja se odlučila na model visokih i gumenih čizama bijele boje s velikim ripnama. Takav model na pisti predložili su Versace i Fendi. Gumene čizme danas trendseterice stiliziraju uz chic komade, a doba kada su služile više za obranu od kiše daleko je iza njih.





Obiteljska idila Kovačićevih...

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić bio je posebno emotivan nakon nedavne utakmice s Portugalom, iako su utakmicu izgubili, poznati nogometaš itekako ima razloga za slavlje jer je postigao dva pogotka...

"To su bili golovi za jednomjesečnog sinčića Ivana kojeg smo supruga i ja dugo iščekivali. Dakle, golovi su za njega i suprugu. Još je mali, sada još ne razumije što je to tata napravio, ali sačuvat ću mu snimku proslave i jednoga ćemo je dana, kad malo poraste, sigurno zajedno pogledati. Neka vidi kako tata za njega zabija golove', rekao je sa smiješkom poznati nogometaš Mateo Kovačić za web stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Linker
24. travanj 2024 02:17