Davor Matota
kao s modne piste

Ove cipele su na listi želja svake žene: Nikolina Ristović se poigrala uzorcima i začinila look kultnim salonkama

Karirani uzorak karakeristčan je za jesensko doba i uvijek ga rado nosimo, baš kao i naša voditeljica koja se pobrinula da njezin stajling ne bude nimalo dosadan.

S modom se Nikolina Ristović (43) često voli poigrati pa nije rijetkost vidjeti je u odvažnim modnim kombinacijama s efektnim detaljima, karakterističnima za njezin stilski izričaj. Ne bi se svatko odlučio na modne eksperimente, no Nikolina zna kako nositi ovakve stajlinge na pravi način.

Voditeljica je prigrlila jesenski štih kroz karirani uzorak i sunčani dan babljeg ljeta provela u šik izdanju. Karirani dezen nosiv je na razne načine, a onaj u boji osobito je zanimljiv te nudi brojne mogućnosti za kombiniranje. Kako su najavili i modni dizajneri na pistama, različite karirane uzorke poželjno je kombinirati.

Nikolina je po posljednjim trendovima spojila kombinaciju crvenog i oker žutog uzorka, odnosno baloner i midi suknju. Razigrani stajling u ovim bojama odlična je inspiracija, a osim kombinacije uzoraka, pažnju su dodatno ukrale cipele koje se nalaze na gotovo svakoj listi želja istinske ljubiteljice cipela.

Tirkizna boja i broš s prednje strane, Nikolina u svom cipelaru posjeduje model u stilu Manolo Blahnik cipela, inače modela kojeg je proslavio lik Carrie Bradshaw u kultnoj seriji "Seks i grad". Ove cipele bi, vjerujemo, Carrie rado posudila, baš kao i mi.

Linker
15. travanj 2024 14:51