volite li ga?

Ovaj modni detalj nikada nije bio tako cool! Furaju ga top modeli, ali i Severina

Nekada smo ga stalno skrivali, a danas ga pokazujemo - jedan se komad ‘udomaćio‘ u našim ormarima i u našim stajlinzima i tu će sigurno ostati neko vrijeme.

Severina nas nerijetko oduševi svojim stajlinzima, a najnoviji kojim se pohvalila na Instagramu u fokusu je imao komad koji je već nekoliko godina popularan među zvijezdama i brojnim trendsetericama. Sjećate se kako je u jednom periodu bilo vrlo nepoželjno da se ispod hlača naziru sportske čarape ili još gore - da ih nategnete skoro do pola lista. E pa sportske čarape su dobile svoj moment i čini se da će se on zadržati još neko vrijeme.

Bijele tube čarape nikada nisu bile toliko cool kao sada, a nose se u raznim kombinacijama i to ne samo ležernim, već i s elegantnim blejzerima i haljinama.

Severina je klasične bijele Adidas čarape s tri crne crte odjenula na kratke traper hlače, blejzer boje pijeska, prugasti Celine top i tenisice. Od dodataka je imala šiltericu, torbicu i nešto nakita, a cjelokupni look bio je u stilu moderne školarke. Severini ovakav stajling odlično stoji, no nije jedina koja voli trend pokazivanja čarapa.

Slavne manekenke Bella i Gigi Hadid, Kendall Jenner i Hailey Bieber imaju sličan modni izričaj te sve četiri vole ovaj modni dodatak.

image

Bella Hadid

PASCAL LEFLOCH/CRYSTAL PICTURES/CRYSTAL PICTURES/PROFIMEDIA

Bella ga je isfurala na blejzer kao i Severina, prozirnu bluzu sa sjajnim kamenčićima i crne najlonke.

image

Gigi Hadid

AUG/FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Gigi je spojila čarape i tenisice sa sivim komadima i bijelim topom, dok se Kendall odlučila za potpuno sportski look. Uz čarape nosila je još jedan popularan komad - bicke, odnosno kratke tajice koje smo nosili u devedesetima.

image

Kendall Jenner

BAHE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Hailey Bieber

CARLOSMAIDANAPHOTOGRAPHY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Sudeći po outfitu od neki dan, Hailey je ili išla ili se vraćala s vježbanja. Kombinacija bijele i ljubičaste uvijek pali, a čarape su tu bile odličan statement detalj.

Linker
20. travanj 2024 18:19