Nova Gloria IN

Otkrijte zašto su Dankinje ikone stila, ali i koja boja ističe preplanuli ten

Francuskinje su dugo bile na glasu kao najbolje odjevene žene, čija je nonšalantna elegancija oduševljavala i inspirirala ljubiteljice mode diljem svijeta. No titulu ikona stila prije nekoliko godina "ukrale" su im Dankinje. Koja je tajna fantastično odjevenih žena s ulica Kopenhagena? Jednostavnost prije svega.

Dankinje vole udobnost i praktičnost, ali se pritom itekako trude da njihove modne kombinacije budu estetski skladne i zanimljive. Iako preferiraju neutralne tonove, ove sezone zaigrale su se s jarkim nijansama, koje i nas oduševljavaju - u novom broju Glorije IN čekaju vas najbolji outfiti s ulica Kopenhagena, koje vrijedi kopirati.

Narančasta je hit ljeta, pa nova Inica donosi i najljepše primjere monokromatskih kompozicija u tom toplom tonu koji je godinama bio zapostavljen u ženkim ormarima, a onda doživio pravu modnu renesansu. Ove sezone nosi se od glave do pete u svim izdanjima - od nježne breskve do ciglaste. Narančasta boja sjajno pristaje uz preplanuli ten, pa vas u beauty rubrici čekaju savjeti kako ga zadržati sve do jeseni.

Na stranicama nove Glorije IN pronaći ćete sve što vam treba za dugo, toplo i trendi ljeto!

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
20. travanj 2024 02:40