Olja Vori Instagram
Ovakvu je rijetko viđamo

Olja Vori zagrebačku špicu zamijenila splitskom: Već mjesecima fura isti hit komad godine

Poznata ljubiteljica mode poznata je po smjelim kombinacijama, a njezina posljednja kojom je počastila fanove na Instagramu, savršena je za nadolazeće ljetne noći.

Supruga rukometaša Igora Vorija, Olja Vori, na Instagramu svoje fanove svakog dana časti novim modnim kombinacijama. Ima tu svega, od casual haljina, preko onih nešto svečanijih, odijela, suknji, ali i spojeva sportske tematike.

Iako smo je već mnogo puta vidjeli u kožnatim komadima, njezino posljednje modno izdanje prilično nas je iznenadilo.

Dok je nedavno obalom prošetala u lepršavoj maksi haljini zanimljivog printa, sada se odlučila za kaubojski štih.

Kožne kratke hlače i prsluk sa zakovicama popularnog brenda Twinset stajale su joj kao salivene, a na sve to dodala je još običnu bijelu majicu i bijele kaubojke iz kojih se posljednjih mjeseci ne skida.More joj je bila savršena kulisa za fotografiranje, a look je zaokružila sunčanim naočalama i poznatom Celine torbom koju također nosi u svim prilikama.

Prsluci su ove godine jedan od 'it' komada, baš kao i kaubojke koje ne silaze s modnog trona, a pašu na sve. Olja ih, osim hlača, kombinira i na haljine, a posebno nam je simpatično kako je prijašnji outfit uskladila sa sestrom.

Maksi haljine ove godine polako zasjenjuju midi krojeve te je korisno imati ih u ormaru. Osim što su odlične za ležerne kave i šetnje, idealne su i za posao uz neki sako i elegantnu torbu. Poigrajte se, eksperimentirajte i pustite mašti na volju, baš kao Olja.

Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 16:38