Davor Matota
Modni miks

Olja Vori na špici spojila tri trenda u jednom outfitu: Je li ovom riskantnom kombinacijom zaslužila modnu peticu?

Gdje god se pojavi, Olju Vori je teško ne zamijetiti jer se svojim outfitima uvijek izdvaja od drugih. Iako voli i klasične komade, često ih podigne nekim upečatljivim detaljem ili modnim dodatkom. Ni ovoga puta nije mogla pobjeći našim fotografima koji su je uhvatili u najnovijoj kombinaciji - romantičnoj, a opet pomalo rokerskoj zbog odabira obuće.

S prvim jesenskim danima uskačemo u nešto topliju odjeću, no još uvijek nije toliko hladno da bismo se trebali potpuno "zabundati". Za kišne, oblačne dane dušu su dali baloneri koje možemo ležerno prebaciti preko neke laganije haljine i opet će nam biti dovoljno ugodno. Slojevito odijevanje od ruke ide i Olji Vori, supruzi bivšeg rukometaša Igora Vorija koja se ne propušta na zagrebačkoj špici pojavljivati u smjelim modnim kombinacijama.

Spica / Zagreb 21.09.2019. / foto: Davor Matota / Olja Vori
Davor Matota

Olja rijetko igra na sigurno i više voli eksperimentirati s bojama, materijalima i komadima odjeće pa je tako često možemo vidjeti u neuobičajenim outfitima u kojima kombinira nekoliko različitih trendova. U posljednjem pojavljivanju na špici Olja je privukla poglede u romantičnoj ružičastoj haljini rebrastog materijala i sa zanimljivom trakom oko vrata. Kontrast haljini radile su kaubojske crno-bijele čizme i baloner s dvije neutralne boje, a crna torbica i okrugle sunčane naočale zaokružili su ovaj pravi jesenski outfit.

Spica / Zagreb 21.09.2019. / foto: Davor Matota / Olja Vori
Davor Matota

Kaubojske čizme ove su se godine vratile u velikom stilu pa ih u trgovinama možemo naći u raznim varijantama - od niskih do visokih, od klasičnih do onih nešto "pomaknutijih", sa špičastim ili odrezanim rubom. Kaubojke nisu rezervirane samo za traperice već odlično podižu i haljine, baš kao što je dokazala Olja. One od prave kože izdržat će sve vremenske uvjete, dok su one od brušene pogodnije za suho vrijeme.

Osim na haljine, furajte ih na mini ili plisirane midi suknje, neki oversized pulover koji će nemarno padati preko suknje i tako ostavljati ležeran, a opet dovoljno elegantan dojam.

Linker
11. travanj 2024 22:00