Stilska inspiracija

Olivia Wilde moderna je kraljica hippy stila: Zaštitni znak su joj romantične boho haljine i turbani

Američka glumica i redateljica privlači pažnju talentom, ljepotom i novim dečkom, britanskim glazbenikom Harryjem Stylesom s kojim dijeli ljubav prema modi sedamdesetih.

Ona je zgodna, talentirana i poznata, no većina žena ne zavidi na tome američkoj glumici i redateljici Oliviji Wilde (36), već na njenom novom dečku - deset godina mlađem, ljepuškastom britanskom glazbeniku Harryju Stylesu.

image
Glumica i glazbenik prvi put zajedno u javnosti početkom siječnja na vjenčanju Harryjeva agenta.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIM

Novi par pojavio se zajedno početkom siječnja na vjenčanju Harryjeva glazbenog agenta Jeffreyja Azoffa, na kojem se javnost mogla uvjeriti da su skladni i kad je riječ o odjevnom stilu.

Otkako je prije četiri godine napustio boy band One Direction te započeo samostalnu karijeru, Harry je razvio vlastiti osebujni stil odijevanja, preferirajući kreacije Alessandra Michelea iz kuće Gucci, u kojima glazbenik podsjeća na modernu varijantu kralja rock’n rolla Elvisa Presleyja iz njegove lasvegaške faze.

Boho haljine kao statement komad

Olivia, koja je Harryja upoznala angažiravši ga za glavnu ulogu u filmu što ga režira (premda je prvotni izbor bio problematični Shia LaBeouf), također obožava hippie stil 70-ih.

image
Olivia najviše voli nositi romantične boho haljine.
BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Najčešće nosi maksi haljine komotnog kroja i šarenog uzorka, koje su joj omiljeni izbor i za crveni tepih, te trapezice od denima i široke košulje cvjetnog uzorka, a zaštitni znak su joj turbani.

image
Model od viskoze 349,90 kn H&M.
H&M
image
Model od poliestera, 199,90 kn, MANGO.
MANGO
image
Model od poliestera, 149,90 kn, ZARA.
ZARA
Linker
17. travanj 2024 16:13