Profimedia, SIPA USA
PRAVA DIVA

Odvjetnica nadmašila i najveće holivudske dive: Očaravajuća haljina Amal Clooney najbolje izgleda 'u pokretu'

Odvjetnica za ljudska prava crvenim tepihom svaki put prošeće poput prave holivudske dive, a ništa drugačije nije bilo niti na posljednjem glamuroznom događanju na koje je stigla u društvu supruga Georgea Clooneyja.

Na proslavi 50. godišnjice otkako je Apollo 11 sletio na Mjesec, Amal i George Clooney bili su par u koji se najviše gledalo, i to zahvaljujući dojmljivoj kreaciji koju je za tu prigodu odabrala odvjetnica. Kreacija na jedno rame rađena je posebno za nju, a nosi potpis slavnog dizajnera Giorgija Armanija, koji je dugogodišnji prijatelj slavnog glumca.

ORLANDO, FLORIDA - MAY 09: Amal Clooney and George Clooney attend OMEGA 50th Anniversary Moon Landing Event on May 09, 2019 in Orlando, Florida. (Photo by Gerardo Mora/Getty Images for OMEGA)
Getty Images for OMEGA

Haljina u boji šampanjca isticala se zahvaljujući resicama koje su posebno zabavno izgledale u pokretu. Svemu je dodala zlatne modne dodatke, ali uključila i dozu boje s ljubičastim naušnicama i upečatljivim ružem za usne.

Clooneyjevi su ovaj tjedan bili zauzeti promocijom glumčevog novog projekta, mini-serije "Catch-22" pa im ovo nije prvi zajednički izlazak. Prije nekoliko dana prisustvovali su premijeri u Los Angelesu na koju je Amal stigla u mini haljini i u prvi plan stavila noge, a i tada je odabrala kreaciju na jedno rame.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MAY 07:  (L-R) George Clooney and Amal Clooney U.S. Premiere Of Hulu's
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 04:24