Za sve prigode

Odijelo iz nove kolekcije Monike Sablić obara s nogu: Pohvalile su ga i njezine poznate kolegice

Kada ne znate što odjenuti, odaberite odijelo. Ovog malog modnog savjeta drži se i splitska dizajnerica koja je ultimativnim klasikom, kaže, ‘došla na svoje‘.

Splićanka Monika Sablić (41) nikada nije krila da od javnih izlazaka više voli opuštene trenutke s obitelji pa je rijetko viđamo na društvenim događanjima, no svako njezino pojavljivanje obori nas s nogu. Tako se na jučerašnjem otvaranju poliklinike Make Over Beautiful Inside &Out u vlasništvu nekadašnje Miss Universe Biljane Mančić, pojavila u atraktivnom odijelu od brokata iz njezine nove kolekcije - za koje je primila pregršt komplimenata.

"Iako su moj zaštitni znak haljine, privatno sam mnogo češće u hlačama tako da sam s ovim odijelima došla na svoje. Glavne boje kolekcije su zlatna, kraljevsko plava i zagasito crvena", rekla nam je kreatorica.

Monikina nova kolekcija oduševila je i njezinih šezdesetak tisuća pratitelja na Instagramu, a među prvima ju je pohvalila kolegica Neda Makjanić Kunić te pjevačica i glumica Nives Celzijus koja joj prije nekoliko godina bila jedno od zaštitnih lica.

"Predobro! "Woow" "Lipo, kao i ti" ... napisale su pratiteljice Moniki, koja je odijelo kombinirala uz bež cipele s vrtoglavo visokom potpeticom, omiljenog brenda svjetskih trendeseterica Gianvito Rossi.

Suprug joj je najveća podrška

Uspješna kreatorica i bivša misica, koja je u dugogodišnjem braku s proslavljenim nogometašem, a danas trenerom Goranom Sablićem, ljetos je bila zvijezda našeg panela Gloria Osobno, a pričajući o obiteljskim temama priznala je da se ovim poslom ne bi bavila da nema podršku supruga.

"Ja brinem o kućanstvu, a Goran naše dvoje djece, srednjoškolku Mali Mariju i prvašića Andrea, razvozi na izvanškolske aktivnosti", kazala je Monika, koja je tom prilikom otkrila i tajnu njezina mladenačkog izgleda. Uz zdravu domaću kuhinju i aktivno vježbanje, redovito odlazi na kozmetičke tretmane u polikliniku njezine prijateljice Biljane Mančić, koja od jučer nudi najnovije trendove njege lica i tijela.

Linker
20. travanj 2024 04:34