Matea Smolčić Senčar
NOVA KAMPANJA ZA TAG HAUER

Nogometaš Marko Pjaca je novo lice prestižnog brenda satova

Najskuplji nogometaš u povijesti HNL-a Marko Pjaca, pomiče granice hrvatskog sporta i pravi je dokaz kako se trud itekako isplati. Zbog svojih velikih ambicija i predanosti sportu, ostvario je svoj san i zaslužio veliki transfer u najtrofejniji talijanski klub i jedan od najvećih nogometnih klubova na svijetu – Juventus.

Također, Marko je sklopio uspješnu suradnju s prestižnim brendom satova Tag Heuer, koji je u njemu prepoznao kvalitetu i pouzdanost. Upravo je to odlika Tag Heuer satova koji su unatoč konkurenciji, kroz dugi niz godina i dalje u samom vrhu švicarske industrije satova.

marko pjaca za tag hauer
snimila-matea smolcic sencar
marko pjaca za tag hauer snimila-matea smolcic sencar

Tag Heuer okuplja vrhunske sportaše čija postignuća odražavaju temeljne vrijednosti brenda. Najtraženija mlada zvijezda hrvatskog nogometa Marko Pjaca, zasluženo je postao Tag Heuer „Friend of the brand“. Kroz svoju nogometnu karijeru vodio se upravo njihovim sloganom #DontCrackUnderPressure i postigao vrhunske rezultate kojih u budućnosti vjerujemo neće nedostajati. Spoj mode i sporta nikada nije izgledao bolje, zahvaljujući ovoj suradnji.

Brend koji uspješno prati razvoj tehnologije, zbog svog dizajna i kvalitetne izrade prepoznatljiv je svugdje u svijetu. Nastavljajući svoju dugogodišnju reputaciju prestiža, performansi i vodstva, zahvaljujući P-gupaciji generalnom uvozniku i distributeru Tag Heuer-a za Hrvatsku, svi zaljubljenici u ove luksuzne satove svoj primjerak mogu pronaći u trgovini Marli te urarskoj radnji Mamić u Zagrebu.

marko pjaca za tag hauer
snimila-matea smolcic sencar
marko pjaca za tag hauer snimila-matea smolcic sencar

Tag Heuer svoje satove namijenio je ljudima jakog karaktera koji kroz život koračaju s jasnom idejom što žele postići u životu. Marko je zato bio idealan izbor za Tag Heuer ”Friend of the brand” jer već ovako mlad zna što želi. Ima jasne ciljeve za svoju nogometnu karijeru i učinit će sve da to postigne, jer trenutno samo nebo mu je granica.

Linker
09. kolovoz 2022 15:02