Ponosna na prirodno

Njoj ne treba fotošop: Kate Moss u prozirnoj haljini pokazala da i dalje dominira

Na eventu u Londonu pojavila se u hrabrom izdanju, nosila je potpuno prozirnu haljinu metalik srebrnog sjaja.

Jedna od originalnih supermodela i jedan od rijetkih koja se nije umirovila, ni umirila Kate Moss opet je zablistala i zabljesnula. Baš kao i slavnim danima devedesetih Kate se pobrinula da sve oči budu uprte u nju. Rockerski glamur i provokativno izdanje i s 48-godina nosi kao da ga je ona izmislila.

Na eventu u Londonu pojavila se u potpuno prozirnoj haljini, metalik srebrnog sjaja. Providna tkanina otkrila je da je nosila crno donje rublje, dok grudnjak ni dan danas ne nosi.

image

Kate Moss pokazala je hrabro izdanje na zabavi u Londonu

WP PIX/SPLASH/PROFIMEDIA

Duboki i naborani dekolte sezao joj je do pupka, labava tkanina je u nekoliko navrata otkrila grudi, no Kate se uopće nije uzrujavala dok je ruku pod ruku s pratnjom odlazila s partija do automobila pred hrpom fotoaparata. Nakon zabave haljinu je prekrila dugim, crnim plaštom.

image

Preko prozirne haljine, nosila je plašt

WM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Bilo je to oko tri ujutro ispred Annabels & Loulou‘s Members Cluba u Londonu, gdje je Kate priredila zabavu, kao kreativna direktorica poznatog pića Diet Coke. Zabavu je priredila za svoje prijatelje i poznanike, a u jednom trenu popela se u DJ kabinu gdje je njen prijatelj Fat Tony puštao muziku kako bi plesanjem podigla atmosferu.

image

Nije se uzrujala što je dekolte otkrio previše

JUSTINPALMER_LDN/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U skladu s cijelim outfitom i ultramodernom estetikom devedesetih, Kate se i s kosom te makeupom držala postulata minimalizma i prirodne ljepote. Kosu je pustila da u gustim i prirodno razbarušenim valovima pada ispod ramena, a od make-upa imala je samo crvenkasto sjajilo na usnama. Za svaku pohvalu.

Linker
24. travanj 2024 11:47