Ukradi stil

Nitko kao Rihanna! Osebujni stil opuštene dive s Barbadosa, čiji je svaki izlazak jedna modna lekcija

Pop diva s Barbadosa intenzivirala je pojavljivanje u javnosti, na radost modnih, ali i glazbenih obožavatelja koji njen postupak tumače kao najavu novog albuma.

Gdje je nestala RiRi, pitaju se obožavatelji 33-godišnje pop-dive s Barbadosa. Rihanna nije izdala album već pet godina, a početkom veljače objavljeno je i da se na neodređeno vrijeme odgađa kreiranje i predstavljanje kolekcija njene kuće Fenty koju je modna korporacija LVMH uzela pod svoje 2019.

image
Komplet Maisie Wilen, vintage kaput Chanel, salonke Amina Muaddi, vintage ogrlica John Galliano za Christian Dior, torba Alaïa.
BACKGRID PROFIMEDIA

No, nakon povlačenja iz javnosti i povremenih pojavljivanja u kampanjama vlastite linije rublja Savage x Fenty, u posljednjih se nekoliko dana situacija promijenila: svijet su obišle fotografije Rihanne u večernjim izlascima.

image
Haljina Tove, jakna R13, gležnjače Fenty.
DIGGZY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH

Čitajte i: Rihanna već slavi Valentinovo: Nova i vruća kolekcija donjeg rublja koju riri savršeno nosi

Obožavatelji se nadaju

Potaknuti dvosmislenom objavom na njenom profilu na Instagramu, devedeset milijuna pratitelja smatra da je to zbog skorašnjeg izlaska novog albuma za koji nagađaju da bi se mogao zvati R9.

image
Haljina Tove, jakna R13, gležnjače Fenty.
DIGGZY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH

A sudeći prema fotografijama, popularna pjevačica i dalje privlači pažnju osebujnim odjevnim stilom u kojem kombinira odjeću mladih dizajnera s kreacijama proslavljenih kreatora velikih modnih kuća.

image
Haljina od poliestera 179,90 kn, H&M
H&M
image
Hlače od brokata 1500 kn, Alduk
ALDUK
image
Šuškavac od poliestera 1390 kn, Liu Jo
FOTOGRAFIJE: LIU JO
image
Cipele od umjetne kože 132 kn, Deichmann
DEICHMANN
Linker
16. travanj 2024 01:37