instagram
slavi ljepotu

Nina Badrić slavi ženstvenost u haljini od prošle godine koju nije odjenula dovoljno puta

Točkice se nose u svim veličinama i na svim odjevnim predmetnima, a na haljinama izgledaju posebno profinjeno...

Pjevačica Nina Badrić objavila je fotografiju gdje je odjenula model haljine s uzorkom, a svima je dopao njezin izbor koji slavi obline.

Točkice se svake godine pojave u još boljem ruhu nego prethodne, a možemo ih naći na svim odjevnim predmetima i modnim dodacima: haljinama, bluzama, suknjama, hlačama pa čak i cipelama te nakitu. Točkice se nose u svim veličinama, od onih najsitnijih koje nekada jedva primjećujemo do onih najvećih, kakve je modna kuća Carolina Herrera uklopila u svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2020. te pokazala da velike crne točke odlično dolaze do izražaja u spoju sa žutom bojom.

Nina je ovoga puta haljinu kombinirala uz trendi sunčane naočale, slamnati ceker i minimalnu šminku.

U pitanju je model brenda Zara iz prošlogodišnje kolekcije koji je ukrašen bijelim i žutim točkicama te se zahvaljujući tome savršeno uklapa u ljetnu paletu boja koju je Nina već furale prošle godine na moru, ali i na prošlogodišnjem Sarajevo Film Festivalu.

Zgodna žena' Julia Roberts osamdesetih je u istoimenom filmu zadivila žene profinjenom smeđom haljinom s bijelim točkama.

Osim sunca, kristalno čistog mora i ukusne hrane, u Jelsi na Hvaru ju je, kako kaže, privukla i jednostavnost života. "Ondje je najljepše izvan sezone kad nema ljudi i kad se biciklom mogu voziti po cijelom otoku. Najdraže društvo su mi lokalni ribari i pekari, jer mi neobavezne priče s njima pune dušu." otkrila je za Gloriju. Na otok se često uputi i izvan sezone jer u svojem stanu s pogledom na mjesto ima sve što joj treba. Zagrepčanka je stan uredila u shabby chic stilu, a bjelinu interijera "razbila" je detaljima u boji - ljubičastim jastučićima, crvenom foteljom te kuhinjskim ormarićima tirkiznoplave boje.

instagram

Čitajte i:

Nina Badrić za novi broj Glorije: 'Voljela bih udomiti dijete, mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom'

Nove fotke sve govore: Nina Badrić ne prestaje izazivati zavist

Tenisice na odijelo? Nina Badrić ne mari za pravila, pogledajte kako nosi ovaj neobičan spoj

Nina Badrić već dugo nije bila u tako upadljivom izdanju

Linker
19. travanj 2024 05:27