CROPIX
tako se to radi

Nina Badrić oduševila pjesmom, ali i blještavim kombinezonom koji je damski isfurala u Veloj Luci

Zna se reći 'Nije zlato sve što sja', ali Nina Badrić sjala je poput prave zvijezde na pozornici Veloj Luci u hrabroj zlatnoj modnoj kombinaciji iza kojeg stoji domaći dizajner i još jednom dokazala status dive.

"Hvala što ste nas ugostili i ove godine, posebno pozdravljam Vesnu, njezine sinove i ove male prekrasne Oliverove nasljednike, ne zna se koji je slađi i ljepši. Strašno sam ga voljela, jako sam ga poštivala. Bilo mi je neugodno tražiti ga da pjeva duet sa mnom. Otpjevao je sve najdraže pjesme mog života. Ne znam imate li više omiljenih pjevača, ja imam samo jednog, a to je bio i ostao Oliver. Hvala ti što si nas ponovno večeras skupio ovdje, rekla je pjevačica Nina Badrić koja je publiku oduševila pjesmama "Dišperadun", "Ti mi čitaš misli, "Malinkonija" i "Skalinada".

Vela Luka, 290720.
Koncert u cast Olivera Dragojevica. Na  koncertu nastupaju dugogodisnji Oliverovi suradnici i prijatelji: Nina Badric, Petar Graso, Petar Dragojevic i Oliverovi Dupini.
Foto: Ante Cizmic /  CROPIX
CROPIX
Nina je otpjevala četiri najdraže pjesme Olivera Dragojevića i svoj hit "Rekao si"...

Pjevačica je stala na pozornicu nakon pet mjeseci pauze, a njezin outfit oduzimao je dah. Iza dizajnerskog outfita, zlatnog kombinezona ukrašenog resama stoji domaći dizajner Juraj Zigman, a poznata Zagrepčanka dobivala je same komplimente za ovaj izbor.

instagram
Nakon stanke od glazbe Nina je uživala pred publikom...

instagram
Kombinezon je kombinirala uz neutralni make up...

Poznata glazbenica vjerna je poznatom riječkom modnom dizajneru koji je radio za Nicki Minaj, Ritu Oru, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole i mnoge druge, a njegov outfit odjenula je i za ovogodišnji koncert u Areni Zagreb 7. ožujka.

Zagreb, 070320.
Koncert Nine Badric u Areni Zagreb.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX / CROPIX
S Ninom je u spektaklu nastupalo čak 18 plesača.

Nina se ovih dana prisjećala uspomena koje je imala sreće proživjeti uz omiljenog pjevača, a dodala je da joj je on davao najbolje savjete. Jednom davno mi je rekao: "Mala, pivaj kako pričaš, točno kako ti prirodno dolazi govor, tako govori i svoju pjesmu." I u pravu je...

Glazba nije ništa drugo nego jedna velika emocija

Ako se ne dogodi nijedna emocija dok netko sluša nekoga, onda to i nije glazba", izjavila je.

Čitajte i:

Hvarska oaza Nine Badrić odiše stilom i luksuzom! Glazbenica je s ljubavlju uredila svaki detalj

Nina Badrić za novi broj Glorije: 'Voljela bih udomiti dijete, mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom'

Nina Badrić: Uzor su mi žene koje vode klince u vrtić, tramvajem po snijegu stignu na vrijeme na posao i još su nasmijane...

Dok Nina Badrić vlada Facebookom, Daniela Trbović odgovara: 'Imam samo svoj lijevi i desni profil!'

Linker
17. travanj 2024 13:49