Baš u njezinom stilu

Nimalo klasična mladenka! Glazbenica oduševila čak dvjema vjenčanicama, no pravi hit bile su kaubojske čizme

Slavna glazbenica rekla je ‘da‘ svom dugogodišnjem dečku, country pjevaču Blakeu Sheltonu u dvije raskošne kreacije s potpisom poznate dizajnerice Vere Wang koje je nosila, ni manje ni više, nego na kaubojske čizme na visoku petu.

Dugogodišnja veza glazbenika Blakea Sheltona i Gwen Stefani napokon je okrunjena brakom. Simpatičan par vjenčao se prošle subote na Sheltonovom ranču u Tishomingu u Oklahomi. Tim povodom Blake je svojoj Gwen izgradio kapelicu u kojoj su izrekli bračne zavjete i koja će ih uvijek podsjećati na taj poseban trenutak.

Čitajte i: Gwen Stefani od Vatikana dobila poništenje braka pa dočekala romantičnu svadbu! Blake Shelton za nju je izgradio kapelicu

Nekoliko dana kasnije Gwen je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija s vjenčanja koje su otkrile da je nosila čak dvije vjenčanice i to s potpisom poznate dizajnerice Vere Wang.

Na svoj poseban dan stigla je u raskošnijoj vjenčanici s bogatim šlepom od tila i velom, a u rukama je imala buket bijelih ruža. U toj haljini ovjekovječila je trenutak sa svojim suprugom, a pozadina im je bio predivan zalazak sunca. Nakon svečane ceremonije uslijedio je party s dragim ljudima za koji se Gwen odlučila preodjenuti u nešto jednostavnije i praktičnije.

Iako se na prvi pogled čini da je imala samo jednu haljinu, otvor na korzetu prve i druge haljine nije isti, no Gwen je željela da haljine budu sličnog dizajna.

Prvu vjenčanicu zamijenila je drugom koja je također u fokusu imala tutu od tila posutu ručno šivanim detaljima u obliku ptica, a još veći hit bile su bijele kaubojske čizme na petu brenda Le Silla.

Čitajte i: Mislili smo da neće nikad! Blake Shelton konačno kleknuo, Gwen Stefani rekla ‘da‘

Ni njezin dragi nije bio baš klasično odjeven. Dok je gore imao košulju, prsluk i sako, dolje je navukao tamne traperice, baš poput pravog kauboja.

Gwen i Blake upoznali su se prije gotovo šest godina na setu The Voicea, hodaju od 2015., a zaručili su se prošle godine u listopadu. Pjevačica se dobrano namučila kako bi s Blakeom otišla pred oltar jer je bivši brak s Gavinom Rossdaleom sklopila u crkvi.

Međutim, od Vatikana je napokon dobila poništenje tog braka, a olakšavajuća činjenica bila je Gavinova prevara s dadiljom njihove djece. Otežavalo im je i to što je Blake bio u braku s kantautoricom i glumicom Mirandom Lambert kad je upoznao Gwen jer preljubnička veza nije olakotna okolnost kad tražite poništenje crkvenog braka. Ipak, nakon malo muke, paru su se ostvarili snovi koje sada žive, a ne samo sanjaju!

Linker
23. travanj 2024 17:59