Severina
 Instagram
predmet žudnje

Ni ona joj nije odoljela: Hit ljetnu torbu iz Manga Severina nosi od jutra do mraka

Poznata kao ljubiteljica dizajnerskih komada, domaća pjevačica voli zaviriti i u ponudu pristupačnih high street brendova gdje je na sezonskom sniženju ulovila torbu koju ove sezone viđamo posvuda.

Torba koja je osvojila modni svijet nije promaknula ni pjevačici Severini koja ju je kombinirala u različitim kombinacijama, od one za plažu pa do one elegantnije. Torbe od prirodnih materijala su must have za ljetnu sezonu, a u prvi plan se nametnuo upečatljivi model okruglog oblika s ukrasnim slamnatim detaljima.

Nakon što je francuski dizajner Jacquemus predstavio veliku torbu sa slamnatim resicama u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2019. godine, nije dugo trebalo da i ostali modni brendovi uvrste svoje inačice ove torbe u asortiman. Torba s resicama osvojila je brojne svjetske trendseterice poput pjevačice Due Lipe, Kylie Jenner i manekenke Emily Ratajkowski, a uvukla se i u ormare domaćih ljubiteljica mode. Povoljna verzija dizajnerske torbe nalazi se u ponudi španjolskog brenda Mango gdje je i dalje dostupna po sniženoj cijeni.

Model on the catwalk
Jacquemus show, Runway, Spring Summer 2019, Paris Fashion Week, France - 24 Sep 2018, Image: 388196430, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial
Jacquemus proljeće/ljeto 2019.

Severina se od svog modela ne odvaja pa ju je nosila u šik izdanju točkastog kombinezona s puf rukavima i sunčanim naočalama s bijelim okvirima. Ovo tip top izdanje pjevačica je začinila slamnatom torbom, koja je i mamac za poglede u dnevnim kombinacijama, kao i na plaži. U funkciji torbe za plažu nosila ju je uz ravne espadrile, slamnati šešir i kombinaciju bijelog topa i parea iste boje. Funkcionalna i šik, uz ovu torbu nećete proći neopaženo, a pjevačica nam je poslužila kao izvrsna modna inspiracija za ljetni outfit.

Instagram
Severina

Instagram
Severina

Mango torba od slame na sniženju iznosi 199,90 kuna

Linker
17. travanj 2024 07:51