Profimedia, INSTAR Images
hoćemo li i ovo kopirati?

Neoprostiv stajling možemo oprostiti jedino Heidi Klum

U 45. godini života njemačka manekenka i dalje zna kako zaustaviti sve poglede na sebe. U Los Angelesu se istaknula zanimljivom haljinom i visokim čizmama - stajlingom koji definitivno nije za svakoga!

iHeartRadio glazbene nagrade dodijeljene su u Los Angelesu, a događaju je prisustvovala i manekenka Heidi Klum. U haljini iz kolekcije Christiana Sirana za proljeće 2019. godine pozirala je s velikim osmijehom na licu. Mini haljina rađena je od organze te se širila u trapez i zavodljivo lepršala oko manekenke.

Životinjski print nastavlja svoju vladavinu i ove sezone, a leopard uzorak više nije sinonim za neukus - kombiniran na pravi način izgleda trendi i stylish, a Klum je spojila dva odjevna komada u ovom printu kojeg obožavaju trendseterice. Uz haljinu nosila je čizme koje sežu preko koljena u leopard uzorku koji krasi i haljinu, a dolaze s potpisom Le Sille. Predimenzionirana mašna koja se vezala oko vrata haljini je dala poseban štih i dozu ženstvenosti.

-Los Angeles, CA - 03/14/2019 iHeartRadio Music Awards 2019
-PICTURED: Heidi Klum
-, Image: 419550117, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Heidi Klum

Organza je inače jedan od luksuznijih materijala koji je ove sezone postao sve popularniji pa ga susrećemo i u ponudi visoke mode. U ponudi Zare nalazi se bluza rađena od ovog materijala te je po mnogočemu slična haljini koju je bivša anđelica Victoria's Secreta nosila.

Velika mašna oko vrata, leopard uzorak i materijal koji će na tijelu izgledati uvijek posebno i zanimljivo čine ovu bluzu jednom od najpoželjnijih komada za proljeće. Dok Heidina haljina ima američki ovratnik, bluza dolazi u varijanti s prozirnim rukavima koji će obavijeni oko ruke činiti efektnu siluetu.

2019 iHeartRadio Music Awards which broadcasted live on FOX at Microsoft Theater on March 14, 2019 in Los Angeles, California. Photo: imageSPACE/MediaPunch.
14 Mar 2019, Image: 419584237, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Heidi Klum

Dolazi po cijeni od 299,90 kuna i jednako će dobro izgledati u kombinaciji s crnim poslovnim hlačama širokih nogavica ili onima culotte kroja, a vidimo ih i kao savršeni spoj s plavim trapericama i minimalističkim salonkama.

Zara
Zara bluza, 299,90 kn

Linker
18. travanj 2024 22:54