Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Kao na pisti

Neodoljivi modni duo: Slavna mama i kći u trendi bojama ljeta zaustavljale poglede po ulici

Chrissy Teigen obožava provoditi vrijeme sa svojom djecom, a malenoj Luni usadila je smisao za modu od ranih nogu. Čak i u šetnji, slavna mama i kći izgledale su kao da su taman sišle s modne piste.

Manekenka Chrissy Teigen (33) izvela je svoju trogodišnju kćer Lunu Simone Stephens u šetnju New Yorkom. Model, supruga glazbenika Johna Legenda i autorica kuharice "Cravings: Hungry for More" na malenu je prenijela smisao za modu pa se ovaj neodoljivi duet često može vidjeti u zanimljivim modnim kombinacijama.

, New York, NY - 20190623 Chrissy Teigen walking around with her daughter, Luna Simone Stephens. 

-PICTURED: Luna Simone Stephens, Chrissy Teigen
-, Image: 450827218, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Chrissy Teigen s kćeri Lunom.

Haljine su ove godine najpopularniji komad za bilo koju priliku, a Chrissy je za šetnju izabrala usku haljinu popularne boje lavande koja se isticala krojem na jedno rame i velikim volanom. Kako ova haljina govori sama za sebe, Chrissy nije željela pretrpati cijeli stajling pa je na sebi imala još samo prozirne sandale koje su bile neupadljive kako bi haljina došla do izražaja.

June 23, 2019 - New York, NY, USA - June 23, 2019 New York City..Chrissy Teigen at Pier 92 in midtown on June 23, 2019 in New York City., Image: 450826458, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Držeći mamu za ruku, Luna je zablistala u blijedo-žutoj haljini na bretele s dodatkom volana i smeđim sandalama, dok su joj kosu držale špangice. Malena je, baš kao i mama, bila vidno dobro raspoložena te je spremno pozirala fotografima.

, New York, NY - 20190623 Chrissy Teigen walking around with her daughter, Luna Simone Stephens. 

-PICTURED: Luna Simone Stephens
-, Image: 450827199, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Osim Lune, Chrissy u braku s Johnom Legendom ima još jednogodišnjeg sina Milesa Theodora Stephensa. Manekenka se već puno puta otvorila o postporođajnoj depresiji s kojom se borila nakon rođenja kćeri. "Znala sam da je stanje kritično kada sam odjeću počela držati u smočnici jer nisam išla spavati u svoj krevet. Bila mi je bolna sama pomisao na to da se moram popeti na kat, presvući, leći u krevet, ujutro ustati i ponovno se odjenuti kako bih sišla u prizemlje. Zato sam počela spavati na kauču u dnevnom boravku, a John bi svake noći spavao sa mnom. Držala sam hrpu trudničke odjeće u smočnici. Doslovno sam živjela na prvom katu svoje kuće", priznala je.

Bojala se da će se situacija ponoviti i nakon što rodi Milesa, no na svu sreću, to se nije dogodilo. "Drugi put sam bila spremna, a imala sam i punu podršku Johna i obitelji. Žene moraju govoriti o problemima kroz koje prolaze zbog postporođajne depresije. Ne bi se trebale sramiti tražiti pomoć jer ona postoji", poručila je Teigen. Manekenka je osnovala i #MyWishForMoms inicijativu kako bi se okončala stigma o postporođajnoj depresiji i anksioznosti.

Linker
19. travanj 2024 15:30