Najveći izbor

Ne propustite 20% popusta: najcool božićne poklone pronašli smo na jednom mjestu

Blagdanski shopping je jednostavniji ako znate gdje tražiti najbolje darove za svakog člana obitelji - ovo su naši prijedlozi.

Preskačemo nepotrebni blagdanski stres oko traženja savršenih poklona i ove godine se odlučujemo samo za jednu destinaciju na kojoj ćemo pronaći darove za svakoga. Umjesto gužve i vreve u shopping centrima, radije biramo prednosti online kupovine koju obavljamo u udobnosti doma. Ne krijemo strast prema dobrim modnim komadima koji su zapravo jedan od najboljih oblika darova - pronašli smo dobre ulove za sebe, ali i za ispod bora.

Online shopping destinacija na našem tržištu sve je više, a mi se vraćamo ponudi koja obuhvaća odjeću, obuću i modne dodatke za žene, muškarce i djecu. Mekane i tople modne dodatke poput šalova i rukavica, zavodljivo donje rublje, pidžame i božićne pulovere pronašli smo u ponudi modne internetske trgovine Emporium.eu, koja na jednom mjestu okuplja omiljene vrhunske brendove kao što su Boss, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Diesel, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Online trgovina Emporium.eu dio je grupacije modne kuće Galerija Emporium i Emporiuma iz Ljubljane. Za shoppingiranje kolekcija ovih vrhunskih brendova do sada smo morali potegnuti do Ljubljane - u Galeriju Emporium koja se nalazi u samom centru grada ili u najveći shopping centar Ljubljane BTC, u Emporium. No, sada je ponuda omiljenih modnih imena dostupna preko internetske trgovine Emporium.eu.

Pronašli smo komade za svečane i glamurozne prilike te blagdanska druženja, odjeću za sportske aktivnosti koju ćemo pokloniti rekreativcima u društvu te modne dodatke poput trendi torbica ili novčanika za fashioniste. Ako tražite poklon za obitelj ili par, predlažemo matching poklone, odnosno iste setove trenirki ili cool pidžama.

Iz ponude na Emporium.eu smo složili savršenu listu božićnih poklona, a shopping nam prolazi povoljnije jer do 21. prosinca traje akcija od 20 posto popusta na sve poklone. Ne brinemo da ih nećemo na vrijeme stići zamotati - svi oni naručeni do 18. prosinca dostavljaju se na kućnu adresu do Božića. Dostava je besplatna iznad 200 kuna, a u slučaju povrata, narudžba se vraća besplatno.

*Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji: Gloria x Emporium.eu

Linker
15. travanj 2024 01:15